![]() |
|
Cente' nin melekleri :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
@fexzi
Jant bulmak kolay iş ama getirmek sıkıntılı olur, bana polisler bu aralar takmış durumda. İstediğin jant ne tür amg? Benim pek bilgim yok amg jantları hakkında ama sana hem fikir olsun hem de fiyatları gör diye bir iki tanesini paylaşayım; 18'' Black Mat 9,5j+9,5j ET:35, Takım fiyatı: 1400 Leva. 18'' Piano Black 5х112 ET:45, Takım fiyatı: 1100 18'' 5х112 ET:35, Takım fiyatı: 1060 Leva. Bu takımın fiyatı belirtilmemiş ama benim en çok hoşuma giden bu jant |
|||
![]() |
|||
||
Olmaz mı dostum ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
leva ne kadar şu an ?
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
1.2 lira civarı çok fark yok. |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
TR ile aşırı bir fiyat farkı yokmuş ama AMG AERO II bulursam hiç düşünmeden alacağım inşallah.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
Bro arabayla gel, hem gelmişken tatil yaparsın hem de jantları taktırıp dönersin ;) Sınırda polisle uğraşmazsın böylece |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Evet fexzi Git Gör Bulgaristanı Dolaş Halilinde Dediği Gibi Taktırırsında Dönersin , Yoksa Sorun Çıkabilir Sınırda
Düzenleyen Zagorka - 15 Haziran 2013 Saat 14:55 |
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||
![]() |
|||
||
öyle bir imkan var mı peki ? geldiğimzde nerede en uygunu ve anlaşabileceğimiz birilerini bulur muyuz ?
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
Kırcaali iline giderseniz geneli Türkçe biliyor, geneli Türk. Derdinizi rahatça anlatıp yardım isteyebilirsiniz. Yanınızda Bulgarca bilen biri olursa daha iyi olur. Jant konusunda anlaşmanız için. |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
İmkan Varmı Derken ?
Bulgaristanda Olup Boş Vaktim Olursa Ben Yardım Ederim Gerçi Gidince Gece Varıp Sabah Dönüyorum :D. Belki halil yardımcı Olur Boş Zaman Bulursa , Kalacak yer Çok Paradan Haber Ver :D Düzenleyen Zagorka - 15 Haziran 2013 Saat 15:10 |
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
Yaz ortasında anca şimdi işlerden zaten çıkamam :D 2 gün işe gitmesem ortalık toz şeker gibi olur valla :D
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
ama yazın ortasında sınır kapısında beklerken toz şeker olucan ![]() |
|||
![]() |
|||
||
uuuhhh :D onu hiç hesaba katmadım ya ben
![]() |
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
:)) Alamancılar Alamcılar Geçen Sene NEYDİ o Öyle
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|||
![]() |
|||
||
Sizden tiyo almak lazım kim ne derse desin :D öyle heh gideyim demekle olmuo bu iş belli :D
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
Valla Almancılara Karşı Biz Tüyo Verskte İşe Yaramaz Anca İpsaladan Gidersen Yoğunluk O Kadar Fazla Olmaz Gibi Geliyor ..
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|||
![]() |
|||
||
Bu bir ay içinde sadece Türkiye'ye girişlerde yoğunluk olacak. Ondan sonra ki ay ise Türkiye' den çıkışta ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Halill Sen Bitmessin Ben Biterim Ben :D
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|||
![]() |
|||
||
Ohh olsun sana ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |