![]() |
|
Peugeot Aracınızdan Beklentileriniz..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben ona o bana baksın yeter, butun ozellıkler var aracımda.. 407 premıum edıtıon..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyoruz bir türlü alışamadım uzun yolda 3000-4000 gitmek sanki arabayı çok zorluyormuş gibi geliyor.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
4.2l v8 600 bg 4 ceker bi ozelligi olsa fena olmazdi
cokmu istedim acaba
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
2,7HDI cift turbo
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
WWW elindekine şükür diyen çıkmadı bakıyorumda birde arabası olmıyanları düşünün tabanvayla gidersiniz gideceğiniz yere
![]() |
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
iki tane araba oldugu halde cogu zaman yakin yerlere yuruyerek yada bisikletle gitmeyi terciy ediyorum ise giderkende mecbur kalmadikca 20 dakika erken kalkip tren yada metro ile gidiyorum sehir icinde sikisik trafikte araba kullanmak park yeri bulamamak beni delirtiyor ama veyron um olasa hayir demem hadi olmusken iki tane olsun
![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|
biraz geç farkettim konuyu aynen araç 407 aslında şanzıman hariç diğerleri yapılabilir ama bu şanzıman peugeot a sormak lazım bu şanzımanları yaparken neyin kafasını yaşıyorlarmış :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |