![]() |
|
Devir saatinin Değişkenliği mümkünmü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teorik olarak rüzgar arkadan biraz sert esiyorsa sürtünme düşük olacağından daha az güçle daha yüksek hız mümkün olabilir. Ama bu hızlar için pek tecrübem yok.
|
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Şimdi bende merakla müsait bir zaman kolluyorum, hız testleri makine yada 2 araçla yapmak için.
yanlız dikkatimi çeken, 1-2-3-4 ncü vitesler biterken devam devirleri 5bin devirden başlarken 5nci vites 4binden başlıyor?
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
bilgiler için teşekkürler ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
izmitte buldum dyno-test, bugün gidicem hayırlısı bakalım :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar öncelikle, kadranımda 3 km kadar sapma varmış malesef, ama geriden yani 210 oluyor hız :D
Evet arkadaşlar,bu durumla ilgili, teknik açıklamayı yapıyorum. 1-2-3-4 viteslerim kısa şanzıman, 5nci vitesim uzun şanzımandır. yol yetse kadrana takla attırtacak kadar uzun bir 5nci vitesim bulunmakta :) gördüğünüz üzere 5bin devirde 210 km hız, övünmüyorum yav, havada atmıyorum maşallah deyin yeter :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kontes için son bir hortlaması unutulmaması gerekiyor bu aracın :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Burak :D :D :D unutturmuyorsun ha bire zaten Kontes ha Kontes :D
yeni cenavara az kaldı
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
abi unutulacak gibimi kıskanıyorum üstüne :) birgün benimde olucak gti :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
inşallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
heralde onunla ibre 260'ın üzerindeyken videolar gelir
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
Artık onunla süraat rekorları bekliyoruz zaten İstanbul park keser onu :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
FELAKET BENİM DİĞER ADIM HACIIIIIIIIIIIIIIII :D :D
Eskiden Pırfena Derdiler Bana (Kürtçe Çok fena) demek counter Strike da senelerce Pırfen@ nick'i Kullandım ![]() Burakcım Herşeyin Hayırlısı diyelim :) ist park'a almazlar beni oraya gerçekten yarışacak adamları almıyorlar
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
sürat yerinde güzeldir üstadım. Ben ailemle bile kadran kırdım.
Korkunun ecele faydası yok, Yaşamak istediğimizi yaşadık, Taktir allahın. varsa işin içinde 1 son. 20 km ye de bakmaz 200 km ye de.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
benim şanzımanda galıba o dediğinden 5250 devir dip kadran 210 km/h bi kere akis yedi bu günde şanzıman 2. vites dişli sıyırmıs tamırde yatıyo garibim lastikler 205 40 17 ama orjinalı ile aynı dönüş çapına sahip |
||
![]() |
||
|
aahh kontes ah :(
|
||
|
||
![]() |
||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
kimdir bu kontes ...) |
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
Merakla bekliyorum kardeş allah kaza bela vermesin.
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
|
Ahh burak ahhh
![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Sizin de şanzıman orjinal değil o zaman,
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |