![]() |
|
Hangi yağı kullanıyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru söylüyorsun kaliteli olsun pahalı olsun zaten değişim ömründen fiyatını amorti ediyor... Ben de 10w-40 castrol kullanıyordum ama bundan sonra 5w-30 kullanmayı düşünüyorum. 5w30 un avantajı veya dezavantajı varmıdır? Varsa nelerdir? Bir de castrol ürünlerinde isiminin sonunda a1 a2 c2 gibi şeyler yazıyor bunların farkı nedir? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Mobil 5w-30 esp
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
bende castrol eklettirdim ama pug total öneriyo nedense fransız mı aceba
![]() |
|
![]() |
|
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
kesinlikle total 5w30 benim 206 ya hafif bi ataklık kazandırdı.
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Total 10-40
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shell helix 10-40 hakkında fikri olan var mı. Hazır konu açılmışken bende hafta sonu bakım yaptıracaktım fikir alayım:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |