![]() |
|
App plaka seçimi,Plakalar Geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, 3 numara anketten birinci çıktı bende çok beğendim ama polislerin dikkatini çekeceğinden dolayı anket ikincilerinden olan 1 numarayı yaptırmaya karar verdim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Abi bence 1 numara hos durmaz hem bitişik hem seninki 3hafli ideali 4dü bence arada bosluk olması daha iyi bence yinede karar senin zevk reng meselesi
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ankette 1 oy almış Alper :) Aslında forum arkadaşlarımızın en çok beğendiğini alacaktım ama dikkat çekmek istemiyorum film falanda taktık. Onun için ikinci olanı sipariş verdim yani 1 numarayı, yarın takarız artık.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peki nasıl istersen
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hocam benim daha önceki aracımda ki plakalar benden önceki sahibi tarafından sıyah kısımları kesilmiş ve amatörce boyanmış bi şekilde diye gittim app yaptırdım. fakat polisler tarafından o kadar dikkat çekiyorki hemen söktürüyorlar. (şimdi app kullanan arkadaslar biz 1-2 yıldır kullanıyoruz diycekler ama tamamen sizin şansınızla alakalı) velhasıl yakalandım polise söktü appleri eskiler bagajdaydı. onları taktırdık. sonra eskiler içime sinmediği için dedim aynı plakaları yeniden yazdırayım. sonra trafik şunbeye dilekçe verdim yıpranmadan dolayı yenisini yazdırmak istiyorum diye. sonra eskileri gördüler onayladılar ve şoförler odasına çok cüzzi bi miktarda para aldılar ve şoförler odasının anlaşmalı plaka yazan yeri plakaları yazdı. bu süreçte o anlaşmalı yerle irtibata geçersen istersen kalın bi şekilde de orj plakaları yazdırabilirsin hem hoş olur hem yasal
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Tekrar hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için, 1 numaradan siparişi verdim ödemeyi yaptım, eğer bi sıkıntı yaşarsam tekrar eskilere dönerim yada orjinal plaka bastırırım bi şansımızı deneyelim.
Konu kilit...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yok canim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aynen öyle Aykut, 1 Nisanda sipariş verince böle oldu, inşallah yarın düzgün hâlde yenileri gelecek, baskısı hoşuma gitti ama, hiçbir polis takmaz bu plakaya
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benim dediğimi yapmışın en güzeli bende bundan yaptırdım arabaya.
|
|
![]() |
|
Evet Gökhan, senin beğendiğin bende çok beğendim inşallah yarın doğrusu da aynı gelir :)
|
|
![]() |
|
Eyvallah Salih Hocam, birisi planlasa böyle 1 Nisan şakası olmaz :)) |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benım plakalarım 4 numaranın kenarlıksız hali abi bunlarda güzel olmuş keşkem 34 basalardı :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
5 dakika önce geldi yeni plakalar bu sefer düzgün basmışlar :)) 35 HZF 11 plakalı aracın sahibini bulursam hediye edicem onları.
|
|
![]() |
|
Plakalar geldi ve taktım, çok farklı bir hava kattı arabaya bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum.
![]() Eski hâli ![]() Yeni hâli ![]() Eski hâli ![]() Yeni hâli ![]() |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Bunların arkası yapışkanlı mı oluyor acaba ?
|
|
![]() |
|
Yapışkanlı değil hocam, çift taraflı bant ve slikon yardımı ile yapıştırdım
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
keşke kenarları beyaz isteseydin abi daha güzel olurdu.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Ankete oy verdinmi ki şimdi bana şöle böle yapsaydın diyosun.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |