![]() |
|
307' ye LPG taktıracam, ne yapmalıyım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de 1 sene önce gibi 307 aracıma uzun araşırma sonucu Lovato taktırdım 1450 Tl ye.Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim tavsiye de ederim.
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Valla bende kararımı verdim taktırıyorum. Yarın veriyorum arabayı takılsın.
Atiker obd sanırım 1.200 tl fiyat verdi. Zaten yapacak olan benim çok yakın arkadaşım o yüzden pek te araştırmadım doğrusu. Bakalım hayırlısı..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bende akl süper obd II taktırdım 1300 tl ye ben şimdilik çok memnunum zaten beyin lavato ile aynı bi tek enjektörler farklı ben dediğim gibi şükürler olsun memnunum şehir içi şehirler arası karışık 20 krş yaktı çekişte bi fark hissetmedim ayrıca arıza lambasıda yakmadı banada bunlar zaten yetiyor
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Benzin göstergesi sorunu var mı hocam sizde ? Birde nerde taktırmıştınız acaba ?
|
|
![]() |
|
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce 106 vardı AKL taktırmıştım hiç sıkıntı yaşamamıştım. şimdi 307 var bunada akl düşünüyorum 1100 tl civarı fiyat.
|
|
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Ben zavoli taktırdım yaklaşık 8 ay oldu ve hiç porblem yaşamadım otobandada yürürken enjeksiyon yetmeyip benzine geçme gibi bir sorun yaşamadım hiç. ama lpg işinde usta onemli bence herşeyden önce.
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
merhaba benim aracımda atiker var çok memnunum arıza lambasıda yanmıyor. bir sıkıntıda yok şimdilik şükür 60bin km yol yaptım geçen hafta enjektörünü ve regülatörünü değiştirdim ( 280 tl ) . dün Niksar - Eskişehir arası tam 700 km toplamda 56 lt LPG yaktı (135 tl tuttu çünkü ankarada lpg 2.19) klima açık 110 km sabit hızla gittim. yani 28 lt lpg ile 360 km yol yapıyo aracım
Düzenleyen tilbe307 - 02 Ağustos 2013 Saat 17:15 |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Benzin göstergesi dipte görünüyor ama benzin aldığınızda yarım depoya yaklaşırsa normal yerine geliyor ibre
Ben sistemi gebze de taktırdım Düzenleyen ersin025 - 02 Ağustos 2013 Saat 15:45 |
|
![]() |
|
SyhByz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
brc için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bende brc taktırmayı düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
peki arkadaşlar bu sistemler kaçbin km de amorti ediyor kendini, ortalama?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Valla ben 90tl gaz ile 400 km. yol yaptım. Bence amorti etti kendini :)
Atiker OBD II sistem
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
307 afyon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
ATİKER OBD 2 henüz taktıralı 1-2 ay oldu çok memnunum benim araç otomatik stepneye taktırdım neredeyse yarı yarıya ekonomim var tavsiye ederim..
|
|
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |