|
307 kronik sorunları |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
DotCom
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@ tellotello , verdiğin faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim.
mutlaka göz önünde bulunduracağım. ilk araba olacak kısmetse. sahibi bakımlarının yapıldığını söyledi. trigerin değiştiğini söyledi. şasi numarasından sorgulama yapmadım henüz. sorgulatacağım muhakkak.
|
|
theyet
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 2005 307var. tavsiyem 2006 ve sonrasını tercih edin. direksiyon pompası zamanla uğultu yapıyor can sıkıyor ve careside yok forumlarad tarattığım kadarıyla
|
|
Umut06
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bindiğim bildiğim araçların kronik sorunlarını yazayım...
Opel astra corsa easytronik kart sıkıntıları... Neredeyse tüm markaların yarı otomatik şanzımanları sıkıntılı... Polo 6n1 boğaz kelebeği, klima kontrol ünitesi... Fiorino ön amortisör takozu ve arka kapı açma mandalları... Bunlar benim kullandığım araçlarda, bizzat yaşadığım kronik arızalar... bir hafta önce temiz bir 307 aldım, bunda da bir iki kronik arıza var ama gerçekten temiz kullanılmış bir araçtı almadan edemedim. unutmayalım, eskidikçe bozulmayan araç yoktur... düzgün kullanılmış, büyük kazası olmayan 307 binilmeyecek bir araç değil bence... |
|
uzman
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: teknik danışman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim ben peugeot çalışanı ve sahibiyim,bu söylenenler sadece bilicsiz kullanım veya onarımdan kaynaklı,alacagın aracı serviste ekspertiz yaptırmadan alma,
|
|
uzman
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hah bir uzmanımız eksikti . Dağılın bilinçsiz kullanıcılar sizi .
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pekcok arac kullandim. Yas ve kullanim sekli gozonune alindigi zaman ariza yapmayan yada sorunu bulunmayan arac yoktur. Ama hem temiz hem arizasi olmayan aracin fiyatida onagore olur. 307 lerin 1.4 leri uygun ama 1.6 90 bgligi bile sanki kasaya gore yetersiz kaliyor. Motor hacmini birdaha gozden gecirmen mantikli olur.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
uzman
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: teknik danışman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş insanları küçümseme,küçümsenecek hale düşersin
|
|
uzman
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Küçümsemek ne alaka arkadaşım, ilk mesajınız merhaba ben şuyum, şunu yapıyorum, şuna sahibim diye kendini tanıtmak olacağına gelmiş sorunsuz araçlardır, bilinçsiz kullanımdır, onarımdır falan diye iddialı cümleler kullanıyorsunuz. Sadece bu tavrınıza gönderme yapmak istedim çünkü arkadaş bilgi istemiş ama Türkiye gibi bir yerde daha expertiz sonuçlarının bile tartışılır olduğu bir yerde çıkıpta sorunsuz araçlardır baktır yeter demek kusura bakmayın ama soru soran arkadaşa yardım etmek değildir. Varsa tecrübeniz buyrun ayrıntılı paylaşın (örnek 1-A; bir üstteki arkadaşın mesajı ve 1.4 motor, kasanın ağır olmasıdır). Şuradan girerek her şeye yeniden başlayabilirsiniz: Ayrıca kırıcı bir yazı olduysa da özür dilemesini biliriz. Kusura bakmayın sıkıntı yarattıysam. Mesajımda sorun varsa admin arkadaşlar da okuduktan sonra silebilir istedikleri mesajımı.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eskiden 1.4 tdci fiestam vardi yani 1.4 hdi kasa 307 den hafif olmasina ragmen 4 kisi binice gitmez oluyor rampa cikmakta iskence diyebilirm fordlarin tamaminda gorulen pug citroenlerin yuzde ellisinde gorulen enjektor pullarinin kacirmasi kroniktir onun disinda iyi motordur 1.6 hdi ler ise kalkisi gidisi iyidir kronik olarak yayli volan arizasi tamaminda gorulur bol bol antupolusyon arizasi verir egr ve debimetre arizalarida siklikla gorulmektedir mekanik aksam hakkinda pek bir bilgim yok
|
|
|
|
uzman
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım seni anlıyorum fakat ben bir ekpertiz yapıyorum aklın durur, öyle bahsettiğin gibi değil ne varsa ALLAH rızası için yaparım, senin kronik diye adlandırdığın nedir söyle ben sana yardımcı olayım.
|
|
uzman
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardes peugeot calisaniysan bilirsin 2001-2008yillari arasinda uretilen 307 ler icin 10 farkli geri cagirmasi var simdiye kadar uretilen modeller arasinda encok geri cagirma rekoru kirmis araci uretici firma bile kabul etmisken bizim saglamdi degildi kavgasina dusmeyelim sorun yasayanlar ne gibi sorunlarla karsilastiklarini yazsin yeter
|
|
|
|
ugurs78
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
foruma yeni üye oldum bende bir süredir araç arıyorum ama düzgün bir araç bulamıyorum. Bugün otopazarında 2006 makyajlı 1,6 HDI comfort gördüm. 22.750 diyor ama henüz pazarlık yapmadık. Araba 125 binde. Sağ arka çamuruktan kazası olmuş. trammere göre hem kaza hemde km'si doğru. Ama 307'nin imajından dolayı çekincem var. Aklım çok karıştı.
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cekincen varsa alma kardesim.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |