![]() |
|
206 1.4 hdi yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kış aylarında bıraz fazla yakması normal fakat bu tam sağlıklı bır veri elde etmek istiyorsan depo tam fulleyip sonra aynı ponpadan tekrar depoyu doldurarak elde etmek en doğrusu. Kış aylarında ben aracımla 45 lt yakıt ile en mınımum 900 km yol yapıyorum yarısı şehır içi yarısı şehir dışı olarak. Yazın ise 1000 km çok rahat geçer. 206 larda depo göstergesine göre konuşmak bıraz zor çünkü 1 ay içerinde 100 tl yakıt aldığımda ibre çok farklı noktalara inip çıkıyor enteresan bır ölçme sistemi var. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en son geçen perşembe 20 liralık yakıt aldım, sıfırladım km yi 60 km gitti. ve de baya bi istikrarlı kullandım yani. şehir içinde bunun altında yakıt tüketen arkadasları şaşkınlıkla alkışlıyorum.. (bende yada arabamba bişey var kesin
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tavarish72 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tavarish72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski bir 206 hdi x design kullanıcısı olarak (yani bir hafta önce 301 hdi'ye geçiş yaptım)50 tl ile 230 km yol yapıyodum istanbulda...301 i bilmiyorum umarım buda üzmez beni
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |