|
307 Arka Sağ Stop'ta Alışagelmemiş Davranışlar ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İnş abicim. bu arada o jant ne renk abi ya en son atılan ? Altın sarısımı ? çok hoş
|
||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
altın sarısı gibi bişey kardeşim:)) tam altında değil hani.. daha sarısını denedim yakışmadı ztn..
şu far işine bi el at memet kardeş.. düzelirse cvp at bende deneyim
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sende'demi var kardeşim aynı sorun ? Yarın deneyeceğim,video ve resim ile desteklerim.Umarım işimize yarar bir sonuca ulaşabilirim.
|
||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bendede var kardeşim.. dene bana haber edersen müteşekkir olurum..
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olursa bende zevkten 4 köşe olurum,Umarım sorunu bulabilirim :D iyi geceler kardeşim yarın haber vereceğim.
|
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bozduk oturduk iyimi :D:D:D:D:D: Salih Ustaaaaaa :D yanmış ucu temizledim taktım elektrik düşük voltajda geliyor falan elimle oynayınca bazen kesiliyor tekrar geliyor şuan ne alemde bilmiyorum ucundaki duyuyu değiştirmem gerek =) Semih kardeşim seninkide yanıktır muhtemelen :) yeni duyu al :)
Düzenleyen xMEGANx - 02 Ocak 2013 Saat 15:55 |
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı o şekil duyu bulabilirmiyiz acaba :S
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bilmem ki. Şimdi tekrar inicem arabaya,birazdaha uğraşayım bakalım. Haber vericem kardeşim 1 saate kadar.
|
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çözdüm tamamdır ufak tornavida ile temizledim duyuyu düzeldi sorun =)
|
||
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tebrikler :) salih bey durumu uzaktan bile çözüyor :D
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
darısı başıma kardeşim... maalesef kapalı garajım olmadıgı için memlekete gitmeyi beklemem lazım.. bu ameliyetı acık havada yapmak olmaz soguktan hemoroid olurum allah muhafaza :((
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Salih beyin eli taaa istanbullara kadar uzanıyor arkadaşlar,gerçekten olağan üstü bir insan onu caanı gönülden alkışlıyorum :) Salih beyden yeni rekor lar bekliyoruz.
|
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inş abi
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hadi Semih bekliyorum seni.
|
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ayın 19unda :)) memlekete gidince.. arabaya yapılacak o kdr çok şey birikti ki :))) ama bu işlem kolay ilk bunla başlarımm
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
memet BİLE yaptıysa :p der gibi olmuş salih abi :)) adam maharetli maşallah
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yani :)) abi kaç mesajdan sonra 2ye takıyoruz vitesi yaa?? biliyon mu
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sökerim...,Kapınızı sökerim.....Hepinizin farını sökerim..... Dağılın şimdi...
Ayrıca'da teşekkür ederim maharetim ile ilgili yorumlar için :) sevdiceklerim benim :) mua :D
|
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o deilde ben daha 2ye takamadım ya laa :))
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
korkanın çocugu olmazmış... sök kardeşim sök
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |