![]() |
|
Deri Direksiyon Boyama (2.kez deneniyor) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eline sağlık... Güzel çalışma olmuş...
Boya umarım kısa sürede çıkmaz...
|
||
![]() |
||
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
|
güzel işcilik acaba bendemi yapsammmmm
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
hocam konsol boyamayla uğraşılır mı yahu size o kadar basit bir yol önericem ki ![]() Bana da öyle geliyordu konsol, torpido sütü var bilirsiniz alıyosunuz süngerle yediriyosunuz siyah torpido parçalarına hatta kapı içlerine falan o siyah aksamlar parıl parıl parlıyor ![]() ![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Boyucam :))
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
torpido sütü ne marka olacak acaba biraz titizimde pırıl pırıl olması güzel bu siteden bayağı bilgiler alacağım tşkler
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
valla helal olsun Semih kardeş, çok güzel ve akıllıca :) teşekkür ederim yardımın için
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
hocam memnunmusunuz uygulamadan?boyada akma soyulma solma varmı?bu arada göbeğide boyayınca kendine gelmiş.çok güzel olmuş sonuçlarınızı paylaşısanız cesaret alıp bizde girişicez
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Konuyu açma tarihim... " Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 17:08"Bugün ise 2 Şubat 2013... Akma bıkma çıkma takma yoktur :)) Son derece memnunum... Şimdiki hali budur... Şu saatte çektiğim için karanlık olabilir... ![]() ![]() |
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
muhtemelen benim direksiyonum deri değildi (arabam samsunda haftaya dönücem samsuna) ilk fırsatta üzerine düşeceğim bu konunun.çok güzel gerçekten ellerinize sağlık
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Ben bu uygulamaya deri direksiyonu olmayan _semihk_ arkadaşımızın tavsiyesi ile başlamıştım... Onun direksiyonda da sıkıntı yoktu... Konunun açılış mesajındaki link e tıklayın... _semihk_ fotoğraf paylaşmıştı...
Herşeyin orjinali güzel elbette... Ama en makul olan cebimizden minimum para çıkması... ;)
|
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
|
paylaşımlar çok güzel kardeşim.evet önemli olan maliyeti düşük tutmak ve bana ayrıca keyif veren kendim bir şeyler yapmak.. benim direksiyonum deri değil ben uygulayacağım,babamın direksiyonu deri,benimki olursa onada uygulayacağım.teşekkürler
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Ve konu hortladı :) Çünkü sebebi var...
Andromedaksk (Onur) kardeşimin yeni aldığı aracında da direksiyon işi vardı bugün... Deri direksiyonu olmayanlar için paylaşımdır efenim... Buyurun fotolar... Yapılan işlemler ve malzemeler tamamıyla aynıdır... -------------------------------------------- Sağ taraftaki çukuru zımpara yardımı ile halledeceğiz... ![]() Rahat çalışabilmek için bulabildiğim en kalın zımpara... ![]() Zımparalanmış hali... İnce zımparaya geçip tekrar zımparalıyoruz... ![]() İlk kat boyamızı attık... Orjinal durmasa da gayet temiz... ![]() ------------------------------------------------------ Sürücü gözüyle ilk hali... ![]() İlk kat sonrası hali... ![]() Kurumasını bekleyip yarın bir kaç kat daha boya attıktan sonra deri koruma atıp işimizi bitiriyoruz... Konu hortlattık... Affedin... :) |
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
kullandığın deri boyası ve spreyin resimleri varmı bizde alalım.
|
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
Gerçekten takdir edilecek bir uygulama olmuş tebrikler,bende düşünmeye başladım şimdi :)
|
||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
ayakkabı boyası çıkar be hocam.
nasıl bi boya bu :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/WOLY/Modelleri/80031445018#
yada bu likit deri boyası.
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bende aynı soruyu soracaktım
boya banada lazım internette linki filan var mı adı markası ne nereden temin edebiliriz? |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
-1 ![]() Ayakkabı boyası değil Salih Hocam... Deri boyası kullandım... Hatta stil markanın likit deri boyası vardı onu bile tercih etmedim... Çarşıda deri boyama işi yapan tezgahtarlardan, her ilde her şeyi satabilen bir sokak cadde vs vardır muhakkak (istanbul da tahtakale, İzmir de Gıda çarşısı, vs gibi...) Bu işi profesyonelce yapan dericiler likit deri kullanıyorlar... Onlara en yakın malzeme olarak Karşıyaka da Çarşı Camii nin altındaki bir amcadan buldum ben deri boyasını... Kendi aracımda hala akma ele bulaşma olmadı o yüzden... |
||
Eski nick Gallardo...
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
hocam işi ilerletin walla eline sağlık.. 1-2 kat daha atınca mukemmel olur plastik deri gibi hemen tutmuyo boyayı...
salih abi ayakkabı boyası olurmu yaa allah aşkına:)) sen bizim idolümüzsün bu hatayı nasıl yaptın...ben japon pazarından 1,75 liraya aldım boyayı.. ayakkabı boyası pahalı yazık bütçene:)direksiyonunu ıslak mendille iice silip bunla bi boya o kılıfı felan söküp atarsın valla
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |