![]() |
|
Aldım Alıyorum...Bi bakın hele:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bu benzin fiyatlarıyla benzinli araca binmek zor ama 3 ay ama 5 ay sonra canınıza tak edecek bin lira daha verip (en ucuzu) lpg taktıracaksınız araç olacak 18.500, ben 17 bin bile çok diyorum, 16.500'e alınır 1.000 liryada tüp takılır 17.500 gelir olması gereken maximum budur. Eğer istanbulda olsaydınız gözüm gibi baktığım türkiyenin en full dizel xt'sini o fiyata verirdim size
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
17ye verse alıcam, inmiyor abi. Sahibindende yok hocam olsa verirdim.
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Usta ilk paragreaf dışında okumamıştım ama 206ların benzinlisi dahi olsa diğerleri kadar olacağını sanıyorum tabi motounada bağlı . |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yakıtları harika derken bezinliden bahsetmiyorsun sanırım, arkadaşın baktığı araç benzinli ve yakıtlarıda rakiplerinden pekde düşük değil. |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Usta Bunların Yakıtları Harika Birşey , 17 Ye Bağla En Azından Peşin Vericeksen ikna Olur 17 Ye Herhalde . Sahibinden İlanı Varsa Görmek İsteriz
|
||
![]() |
||
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
|
Bence biraz çok. Şu anda niyetim yok ama imzamdaki aracı o fiyata satabilirsem ne mutlu. Üstelik senin almak istediğin araca göre artıları var. 90.000km'de, sunroof, otomatik vs.
XT üst donanımlılardan biri. 8 airbag, yağmur-far sensörleri, 6 hoparlör vb. Yakıt otomatiklerde km.'de 50 kuruşu geçiyor artık.
Düzenleyen Peregrin - 24 Aralık 2012 Saat 17:28 |
||
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
||
![]() |
||
|
Benim 2004 XT dizeli vereyim o paraya 116 binde, yol bilgisyarı ve crusie kontrolde var.
![]() |
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Hocam km çok be. mümkünse 100000 civarı bakıyorum. Ancak Teşekkür ederim ilgin için... Peki XT en fullü müdür?
|
||
neverThere
||
![]() |
||
starnet59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı starnet59
|
araç 2004 pejo 206 xt
|
||
05436064623
|
||
![]() |
||
starnet59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı starnet59
|
2004 pejo 206 var bende 213000km de orjınal sıralı sıstem lpg li 190000 de takıldı.moturu saat gibi 16000 tl ye verıcem ılgılenırsen mesaj atabılırsın iyi çalışmalar..
|
||
05436064623
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Ya sormayın biraz zorladım, 17750den indi 17500e. Dedim 16750 olsun. yok dedi, gram inmedi...
|
||
neverThere
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
fiyat biraz çok gibi, 16,500e falan bağlanırsa iyi olur
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Arkadaşlar daha önceden de yazdığım gibi kardeşime 206 bakıyorum. Önceki iki aracı sizin önerileriniz üzerine almadım. Şimdi bir arac daha buldum. Ancak 206'dan çok anladığımı söyleyemem. Özelliklerine ve fiyatına bakarsanız sevinirim.
Araç 206 1.4 XT manuel, 2004 model 109000'de, gittim gördüm gerçekten temiz, tramerde falan hasar kaydı yok, içi-dışı diri temiz kullanmış, lastikler daha 1000km görmüş, triger 4000km önce değişmiş. Belgeleri var.LPG yok. Fiyata gelecek olursam adam aracım temiz diyor,17500 diyor ve 1 kuruş aşağı inmiyor.Sizce bu modele bu fiyat verilir mi? Bir de ne kadar yakar bu motor? Şu aracı alayım da sizde ben rahatlayayım. Teşekkürler...
|
||
neverThere
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |