![]() |
|
hidrolik direksiyon neden sert |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon gercekten sert...oncekı arabam symbol du ve bu ne ya cok sert dıodum 307 ye gectim daha sert geldi sorun mu var dıye dusundum..nelere bakmak gerek yoksa 307 lerın direksşyon sertmı olur
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
valla benim direksiyonda öyle baya sert sonuçta onla kıyasla bunla kıyaslama meselesi değilde 2004 model araba sonuçta daha yumuşak olabilirdi..
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon kutusundan yag kaciriyormu ? direksiyon kutusu yada pompasindan olabilir.
|
|
![]() |
|
Sedat Yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Benim aracında direksiyonu sert.
Peugeot 2002 206 XR Otomatik şanzuman. Servisi bunlar böyle diyor.Bu yazın köye gittiğimde,bacanığımın traktörüne bakıyordum. Hidrolik direksiyon,mavi Fiyat markası,2011 model.Dreksiyona baktım,şaşırdım kaldım, tek parmağımla fırıl fırıl dönderdim,hem de traktör sabit dururken. Bacanağa benim aracın direksiyonunu gösterdim,bu ne ya dedi,benim eski 35'Lik Massey ferguson motorun direksiyonu gibi...)) Benimde kollarım çok güçsüz rahatsızlığımdan dolayı,arabayı birkerede almış oldum. Üstüme yapıştı maalesef.Benim için direksiyon hafif olsaydı çok güzel olacaktı ama,nasip işte... |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadaslar peugetların genel olarak serttır elektro hıdrolık dıreksıyon pompası kullanıyorsunuz bununla alakalı fazla ugrasmayın duzelme sansı yoktur cunku yapısıı bu sekılde kullandıgınız teker havası ve markasına gore az da olsa degısımler gosterebılır
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Sedat Yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için... |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
![]() |
|
volkan206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan206+
arkadaşlar 2012 model 206+ plus sahibiymö direksiyonu tel elle çevirmek nerdeyse imkansız ama geçenlerde arkadaşımın fiestasına bindim sanki direksiyon hiç bir şeye baglı degil boşta dönüyor,
Sanırım bu genel özellik sorun demek biraz yersiz olur sonuçta uzun yolda sert direksiyon daha iyi oluyor, Saygılar. |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |