![]() |
|
Modifiye devam, karbon kaplama(RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah güzel uygulamışsın emeğine sağlık. Ama bi arkadaş 3m e birşey olmaz demişte gelsin bide benim telefona kapladığım 3m karbon folyoyu görsün nasıl oluyo
|
![]() |
|
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Walla orjinal fabrika çıkışı araç gibi olmuş orjinalliğin bu kadarı tebrik ediyorum güle güle kullan arkadaşım :)
|
|
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
![]() |
|
I_touch ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten süper olmuş ellerine sabrına sağlık güle güle kullan dostum...
|
|
Ya göründüğü gibi ol, ya olduğun gibi görün...
2001 206XS 1.6 16v BENZİN |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
vites topuzu dikkatimi çekti, orjinal değil sanırım ama şekilli durmuş.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
şahane olmuş arkadaşım eline koluna sağlık. gerçekten el emeği göz nuru.. çok ta güzel bi görüntü oluşmuş..özendim şimdi
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Teşekkürler arkadaşlar...
Vites topuzu orjinal değil ama bence orjinalinden daha güzel. Ledli geceleri güzel duruyor...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
erenozturk06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenozturk06
eline sağlık hocam uğraşmışsın ama değmiş bence en azından ben yaptım diyeceksin.parayla yaptırsan bundan daha iyi olmazdı.
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
çok guzel olmuş gerçi üzerinden zaman geçmiş ama güle güle kullanın...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Çok beğendim süper olmuş.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Evet gayet şık olmuş. Elim yatkın olsa ben de uğraşacağım ama malesef :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş,, emeğimize saglik
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Vay be ne uğraşmışım zamanında...
İçine dışına bu kadar uğraştığım eski aracımı dün çarşıda gördüm, satalı 1 sene civarı oldu, el değiştirmiş araba, sahibi kasım kasım kasılıyordu, halbuki bilse o aracı o hale ben getirdiydim. Neyse içim gitti valla, sizlere tavsiyem satacağınız araca bu kadar uğraşmayın...üzülürsünüz, elin adamı kullanır...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
yeni aracınıza da yaptınız mı bunları? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Yeni aracımı sıfır aldım kıyamadım hiç birşey yapmadım daha, sadece paspas aldım
![]() |
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |