![]() |
|
Benzine Zam.. 22/08/12 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali açık için ilk 8 ay için 8 miyar diyorlar,yıl sonuna kadar 14 milyarlardan bahsediliyor posta gazetesi yazmış! Bu durumda hazırlıklı olmakta fayda var 2013 pek parlak gözükmüyor hatta 2012 yi mumla arayabiliriz. Borçlanmalara dikkat edin arkadaşlar,krediden falanda uzak durun.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle oldu benzin 4.48 den 4.71 e geldi.anasını satiim ben ne diim 2000 motor arac 140 beygir su gibi çekiyo.benzin yetişmiyo.ama olsun be tayyip baba sağolsun.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugun aldım benzin ve lpg.. benzin 4.73 ve lpg 2.55 .. arabalar napsın az yakmak icin biz pedala nasıl davranalım, oksuyasım geliyo bazen altın degerındekı pedala ayakla basıyoz:))))
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim arabam dizel opetten başka yerden almıyorum zamdan önce 4.00 tl idi şimdi 4.37 tl yazık günah herşeye zam var maaşlara zam yok bu kadarıda yapılmaz ya benim arabam şirketin bana verdiği arabaya göre az yakıyo gene işten çıkarılmadan önce kullandığım araç 2500 motor 4x4 pick-up o araba kmde 50 krşdan az yakmıyodu zaten işsizim şu aralar arabamı satmak zorunda kalcam iş bulamıyorum çünki
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |