![]() |
|
206'ma yay aldım değerlendirme yapıyırum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar yorumlar için teşekkür ederim. tecrübelerinize dayanarak bir müddet böyle kullanıp denemeye karar verdim. bu arada bir arkadasın da dedigi gibi cukur tümsek gorunce yavaslıyorum arkadakiler delirmiscesine korna selektör yapıyorlar. =)
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
usta tek yay takmaya 100 aldıysa yuh. torsiyon düşürse neyse. kazık yemişsin. git söyle beleşe söksün
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
kardeşim elektrik tesisatındaki kabloları sayarım sana,ki honda kullanıcısıydım ben :) demek istediğim başka markaya 4 yay takmaya 50 tl verilirken 2 yay taktırmak içn 100 tl fazla vermişsin gibime geldi. eğer yayları söktürürsen bana pm atarmısın?5lik yay arıyordum,konforu umurumda değil eğer hoşuma giderse daha kaliteli bir yol izleyeceğim sadece denemek amacında olduğumdan yaylarına talibim.birde aracının fotoğraflarını paylaşırmısın bizimle,görsel emsal olması açısından. |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
ozan bunuda ilk defa senden duyuyorum arka torsiyonu ellemeden sadece yay takmak, kardeş senin de aracının fotoğraflarına görme imkanım varmı? tmm 100liraya yay alınır da torsiyon işi kafamı kurcalıyor.eğer dediğin gibi oluryorsa bende torsiyonu kurcalamamaktan yanayım. |
||
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
loiz dostum simdilik deneme sürecindeyim, orjinale dönüs kararı verirsem yaylar icin ilk sana haber veririm merak etme. evet sanırım biraz pahalıya mal oldu iscilik, ama hem tanımadıgım bir yer oldugundan hem de usta cok ugrastıgından gercekten bende itiraz etmedim. foto paylasmaya calısacam.ozan sen arabayı arabayı torsyon ellemedim demissin belki senden önceki sahibi indirmistir, yoksa havada kalırdı arkası, su an esit mi ön takımla?
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
|
|
||
ozaann
|
||
![]() |
||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
arkadaşım, öncelikle hemen yayda kusur bulmamak lazım aracında kaç inch jant var lastik ebatı nedir? spor yay ile orjınali bir tutman yanlıs, bi süre yayların alışmasını bekle zamanla alışacaktır. daha dikkatli kullanırsan spor yayın keyfini çıkartabilirsin
|
||
Koceli/İZMİT
1982 |
||
![]() |
||
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10642&KW=35+fy+252&PID=149926&title=35-fy-252-devami#149926
Tekrar resim yükleyemedim kusaura bakmayın işte burda aracın sadece yaylı hali torsiyonları kesinlikle ellemedim bu arada arac artık böyle değil ledli farları çıkarttım yeni tip olanlardan takıldı aynalar hellaflush kaplı |
||
ozaann
|
||
![]() |
||
|
ozan arka daha basık duruyor kardeş :) torsiyon ayarlatarak bu kadar güzel düşüremiyorlar arabayı :) eğer dediğin gibiyse direk yay alıyorum :) |
||
||
![]() |
||
osman.goksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba.
Arabanın ağırlık merkezi ön. Eğer arka daha alçak olursa araç virajlarda önden kayma eğilimi gösterecektir, dengesi bozulur. Doğru olan önün biraz daha alçak olması.. Önü ne kadar indirdiyseniz arkayıda aynen indirmeniz lazım
|
||
Next Ge 555
|
||
![]() |
||
|
İste ben sadece one yay taktim arkalarin torsiyonlariyla hic oynamadim ve araba onden kaymalari engelledi arkasi daha yuksek merak eden arkadaslar icin resimlerin linkini attim ve bence biraz boyle olmali bildigim kadariyla soyluorum yanlista olabilir cogu spor arabalar boyledir arac hizlandikca arkaya dogru yaslanir ve gordugum bi kac yaris arabasida boyleydi onu daha alcak bende onlardan esinlenerek torsiyonlari elletmedim ve goren herkes begeniyor:)
|
||
ozaann
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |