![]() |
|
silecek sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek kolunu sökerken zorlamış, yamultmuş olabilirler... geçen özel servisten geldikten sonra benim silecektende tuhaf sesler gelmeye başlamıştı... Kolu yamultmuşlar neyseki düzelttim...
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaşlar bugün aracımın ön camı kaskonun anlaşmalı servisinde yan sanayi camla değişti. eve geldim silecekleri çalıştırdım sileceklerden sol silecek sanki bir yere takılıyor gibi çalışıyor, çalışırken arabamdan indim sileceklerin arabaya bağlı olduğu yer çalışırken arabanın kaputuna değiyor ve kaputu yukarıya doğru kaldırıyor, resmen deliye döndüm, arkadaşlar sizce bu problem ne olabilir
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |