![]() |
|
Aracım Birden Elektrik Kesti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç teybi 4 error görünümüne geldi..formlardan kod arastirdim denedim olmadi..yetkili servisi aradim buraya gelmemiş lazim dedi..kod nerden bulabiliriz..sanayide 50 60 TL te aciyorlar..yetkili serviste 40 TL aciyor
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Arkadaşlar şase no versem teyp kodunu verecek bir bilirkişi arkadaş ariyorum..yardimci olabilir misiniz..iki aydir aracin içinde radyo dinleuemiyorum
|
|
![]() |
|
Şase no su ile teyp kodu veren arkadaş vardi..konusu kapatilmis..acaba onu nerden bulabiliriz..acil teyp kodulazim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |