![]() |
|
motordan yanik plastik kokusu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Farklı tabi ama birbirine yakın gibi peki o zaman ne olabilir ki ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
herşey olabilir abi.
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||||||
Bi dur be abim be.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||||||
bu havada motoru yakarcasına kullanmak.aracı süratli kullanmak farklı zorlamak farklı conta,kayışlar,motora değen plastik kablolar olabilir egzoz manifoltu yeniyse ısındıkça belli bür süre koku verir.
|
|||||||
![]() |
|||||||
adof106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||||||
aslan senin araba jonta yakmiş suyuna yag karişmiş ondan geliyo o koku
|
|||||||
![]() |
|||||||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||||||
bunun bir çok nedeni var kayış üst devirlerde sıyırma yapıyodur koku yapar, motorun kirlidir ısınınca koku yapar, sıkıştırdığında yağ atar ısıdan koku yapar anlcağın bir çok nedeni var..
benim anlamadığım araban dizel gibi ses neden veriyor..sübap mı vuruyo ki
|
|||||||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||||||
![]() |
|||||||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
||||||
arkadaslar cozdum olayi servise goturdum,motor jontadan yag akitiyormus koku kizgin yag sogudugunda geliyormus,ses de motorda 2 litre yag kalmis ondan dolayiymis.motoru sokup ilacliyim baglantilari degistirdiler yagida yeniledim sorun kalmadisuan ama gitti yine 250 tl:)
|
|||||||
307xt
|
|||||||
![]() |
|||||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||||
Geçmiş olsun ![]() Tahminim doğruymuş demek koku konusunda ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 03 Şubat 2012 Saat 16:41 |
|||||||
![]() |
|||||||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
||||||
aynen simdi okudum senin yorum cuk oturmus valla kardes eline saglik
|
|||||||
307xt
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||||
Artık bu masraftan sonra daha az agresif kullanırsınız umarım.Saygılar. ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
bu bnm sucum degil valla aslinda bizim biraderin bmw 1.2 sini kullandim 1 sene boyunca ordan gelen bi aliskanlik,araba akiyodu resmen daha alisamadim pug ima
|
|||||||
307xt
|
|||||||
![]() |
|||||||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||||||
yavuz kardeşim sonuna kadar katılıyorum hakkaten esaslı laf ettin şimdi bravo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |