|
307 arka tampon sokumu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teşekkuru hak etmiş olmam lazım :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silikonmu çekmek iyidir yoksa o su kaçıran parçaları temin ederek yenileri ile değiştirmekmi daha iyidir ? ortalama fiyatıda nekadardır ki o iki parçanın ? |
|
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
|
genelde plastik aksamın pek sirkülasyonu olmadıgı için cok pahalı oluyor bence gereksiz ben silikon cektim siyaz 5 tl silikon 2,5 tl tabanca siyah silikon :) 7,5 tl olay kapanmıstır
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotoğraflar silinmiş tekrar yükleme imkanınız var mı acaba ? yarın tamponu sökmek istiyorum benimde bagajım su doluyor.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
Psh
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben bagajdaki stepnenin altındaki yuvarlak plastik parçayı kenarından birazcık kanırtarak suyu tahliye yoluna gittim. Atık su birikmiyor.
|
|
canbulat55
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
|
Bende yagmur yagdiginda veya arabayi yıkadığımda bagajda balik tutuyorum ilk firsatta benimde bu olaya bi el atmam lazim...
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
Aynı sorun bende de var geçen yoğun yağmurdan dolayı resmen stepne yeri havuz olmuş balık atsan kesinlikle günlerce yaşayacak derecede nasıl alıyor o kadar suyu anlamış değilim ?
Neyseki kuruladım temizledim. Silikonlama işlemi çözüm sağladı mı diye bilgi dönen olmamış sanırım. Kesin sonuç elde eden varmı ben silikonladım birdaha su almıyor diye ? yada başka olumlu çözüm ? |
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede aynı problem vardı
ben tamponu söktürdüm o dandık lastık parçaları söktüm 5 litrelik peti 2 ye bölüp oraya sılıkonla yapıştırdım üstünede cadır bantı dıye satılan saglam bant çektım su alma ıhtımalı kalmadı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |