![]() |
|
direksiyonu cevirince gelen tak tuk ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eft bende bu problem yuzunden qıtdım saq sola donerken catırdıyodu aks kafası derken aks lalesı cıkdı o bu derken komple on takım we komple aks almak zorunda kaldım zaten 5cm spor yay var arabada artık en kucuk cukurdan bıle cok yawas qecıorm komple aks we on takım amortısorler harıc baya bı tuzlu tutdu aks kafaların deqısırse problemın cozulur sanrm kolay qelsn
|
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
volkan26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar ustaya baktırdım liste verdi elimee sağolsun o ses oda tahimin olrak söledi söledi daha zamanım olup alamadım parcaları ama sizle paylaşayım aks bilyesindenmiş arkdaslar yolda kalmasıın dedi ama zamanım oldumu yaptırcam oda bulamadı ilk bastan arabayı sağa sola döndürüyorr hızlaa dedim öle olmaz dur sola kır yavasca kalk anlarsın dedim anladı amcam en sonunda aks bilyesi diyor ama inş ondandır tskler hepinize
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |