![]() |
|
belki saçma ama maruz görün |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egzozun oynaması normal çünki egzoz manifolt ile motora bağlı siz gaza bastıkça motor sallanır bu yüzden egzozda sallanır orası normal.eğer gaza bastıkça gürültü yapıyorsa ilk önce sırayla manifolt bağlantınızı kontrol edin kenarında kararma varsa kaçak vardır o yüzden yapar sonra egzoz susturucularınızı kontrol edin delik varsa ses yapar sonra egzoz borusunabakın delik veya egzoz kulaklarında kopma varsa onlar ses yapabilir.baktınızki bunların hepsi sağlam sonra hava filtresini kontrol edin kapağı tam kapalı değilse o ses yapabilir (açık hava filtresi misali) baktınız oda sağlamsa motor kulaklarını kontrol edin onlarda bir yıpranma varsa gaza basınca oda gürültü yapabilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugun kaputu açıp baktım, o sesi hava filtresinin ordan yapıyo gaza pasdığında orda bi tepkime var pof pof yapıyo vidaları kontrol ettim bi sıkıntı yok ama anlamadım nedir sonra açtım filtreye baktım bayağı bi tozlu duruyordu hava tutma imkanım yoktu temizleyemedim. olmazsa bi hava filtresini değişip deneyecem artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |