![]() |
|
navigasyon Piranha Fuga 5 aldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ohhh keyfe bakarmısın :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
TVdenmi usb felanmı?
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar benim bir sorum var 5 inchlik bir alet almayı düşünüyorum,bana uygun fiyatlı ve özellikli kullanım kolaylıgı olan birşey önerirmisiniz?, annemde kullanabileceği için çok kolay kullanımı olmalı ilk aradıgım şey bu.
|
||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Igo Primo sürümünün kullanımı cidden çok kolay. Hangi cihazı alırsanız alın ilk başta biraz zorluk çekersiniz ama Igo türkiyedeki en yaygın yazılm ve Igo nunda en güzel sürümü Primo heleki 3D si mükemmel ötesi.
Bugün arkadaşın navkingi ile oynadım biraz iyi bir aletti modelini bilmiyorum tv-bluetooth ve av-in vardı. Ama route66 koymuşlar büyük sıkıntı. Uzun vadede kullanacaksan adı sanı bilinen bişi al derim. garanti sıkıntısı yaşama. Çünkü 5" navking ile 3.5" piranhanın dokunmatik hasssiyeti nerdeyse aynıydı sadece bazı 5"lerde çözünürlük yüksek görüntü daha iyi. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
sd karttan |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Hangi filmi izlediniz merak ettim :)
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Ayıtptır söylemesi bende bazen flim izliyorum arabamda :D
![]() |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Ben Piranha Aldım Memnunum Diğer Markalar Nasıl Hiç Bilmiyorum... Aldığım Model Hepsiburada.com da 380 liraydı... Tam Alacaktımki Credi Cartım Limit Vermedi ![]() Üzüldüm Ama Demekki Hakkımızda Hayırlısı Buymuş Aradan 1 hafta Sonra Aynı Cihaz A-1O1 de 220 Türk Lirasından Satışa Çıkacağı Haberini Aldım. ve Gittim Aldım Kullanıyorum... Hafıza kartı Destekli Olduğu İçin Ankara Buluşmasında Film İzleme İmkanımız Oldu... Hero1727 34sea45 ve Emrah Kardeşlerime Sorabilirsiniz... ![]() |
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
neydi modeli ? Ben fuga sipariş ettim ama onu iade edecem kargo gelmiş bugun evde yoktum geri gitmiş gelince geri gönderecem. Tahoe alacağım 7inç. Vatan bilgisayarda 337 lira 12 taksite %25 indirim. İnternette stok yok o yüzden yarın mağazaya gidip soracam inşallah vardır.
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
|
7" rahatsız etmez mi? Bence büyük ekran sıkıntı oluşturur. Özellikle gece yolculuklarında camdan yapacağı yansıma sürüşe olumsuz etki yapmaz mı? Alırken bunları da düşünün. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
aslında avatar alacaktım ama indirimde ise tahoe güzel rahatsız ederse kapatırım olur biter,)
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Araç içerisinde ekran gerçekten sıkıntı oluyor en azından şöför için seyir esnasından bakakalmamak elde olmuyor bazen. :)
Aman dikkat.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
fugayı iptal ettim avatar sipariş ettm vatan bilgisayardan 279 lira 10 takst
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
|
bu cihazı cd changeri söküp göğüs kısmına takabilir miyiz?? bizzat deneyenlerden cevap bekliyorum. cevaplarınıza göre bende almayı düşünüyorum.
|
||
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
arkadaşlar bu makinayı aldım. İlk olarak ne yapmam gerekiyo birşey yapmalımıyım ? Güncelleme felan gereklimi ?
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bende good yearın kampanyasından 4 lastik alana navig. hedeye kamp.pranha infiniti 5 inç aldım bakalım gelecek benimkide inümüzdeki haftalarda yorumlar genelde iyi
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı olsun güzel cihaz. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
evet ne yapmalıyım. Güncellemeleri felan tamammı bunun. Direkt arabaya takıp kullanablirmiyim.
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
|
Cihazınızın sitesinden güncellemelerinin nasıl yapılacağına dair bilgilendirme bulabilirsiniz. Naviextras sitesinden üyelik yaparak güncellemeyi yapabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
saol ama iade süresi dolana kadar kayıt yaptırmayınız yoksa garanti iptal olur ibaresi mevcut kutu icerisindeki kagıtta.
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |