![]() |
|
navitech nav-dx 9000 kullana varmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yeni başladım sisteme teybi aldım kabinli bassla mono anfi kaldı :) bass olarak sert ve tok ses istiyosan yani kapıları koltukları camları titretsin istiyorsan kicker tavsiye ederim ama yumuşak tonlamalı istiyorsan JBL
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
ssserkannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssserkannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi akşamlar bu gün navitech nav-dx 9000 aliyordum bimeksin sitesinde peugeota uyum sağlamaz yazısını görünce resmen yıkıldım öncelikle ares2626 arkadaşıma teşekkür ediyorum iyiki bu konuyu açmış gördüm montajını bile yaptırmış ve süper durmuş yarın alacağım aleti ama bi sorum olcak montaj yaparken herhangi bir sorun la karşılaştın mı aress2626 arkadaşım bana şunu yapma yada şöyle yap deyip yol gösterebilirmisin şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |