|
|
FULL işte böyle Fulledi. :(( |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 01:00 |
|
1. Boşa giden mazot.
2. Boşa giden para. 3. Boşa gi,den vakit. 4. Yangın tehlikesi. 5. Mazotun aracın boyasına verdiği zarar. 6. Kalitesiz hizmet. 7. Karşınızda muhatap bulamamak. 8. ... Bence sadece kaliteli ürün ve kaliteli hizmet veren firmalardan alışveriş yapın. |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
okan4037
2. Vites
17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 08:32 |
|
İlk başta bende araca az bişey damlamış zannettim.. tepkinizi abartı buldum
ama 2.resime gelince sonuna kadar haklısınız bu hatadan çıkmış başka bş olaya dönüşmüş bu kadarda olmaz diyorum |
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 09:10 |
|
Fazla fazla koyarlar tabi koydukları yakıt hemen kaybolduğu için bolkeseden dağıtıyorlar... |
|
![]() |
|
MemoTech
2. Vites
12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 17:56 |
|
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Yaşandı işte talihsiz bir olay fakat yaklaşımları hoşuma gitmedi. 2Lt mazot parası iade edelim ne kadar saçma bir teklif. Kesinlikle kabul etmedim zaten.
Firma yetkilileri aradı ve yaşanan durum için özür diledi. Istasyon müdürü çay içmeye davet etti. Bu durumu onlarla paylaştığım için teşekkür etti. Bende üstelemedim daha fazla sadece akaryakıt işinin çok daha fazla dikkat istediğini hatırlatmak istediğimi söyledim. Bende benzin gibi parlamayacağını biliyorum fakat her zaman yanma riski var! |
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
![]() |
|
I Love My Pug
1. Vites
13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 18:09 |
|
Geçmiş olsun kardeşim,
Bende uzun yoldan gelirken mecburiyetten öyle dandik bi firmadan aldım benzin. Pompacı olacak idiot benzın kapağını kanırttırmışmı ne yaptıysa taa kapağın içindeki deponun hunı gibi olan kısmı yerinden oynamış, kapak açılırken çok zorlanıyo. Şuan benzin almaya gittiğimde pompacılar abi bu nasıl açılıyo diyolar, açamıyolar kapağı. Aracımın içerden açılan depo kapağı olmasına rağmen aşağı inip ben açıyorum kapağı...
|
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
iibrahimm
2. Vites
19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 20:21 |
bence biraz abartmişsın tabiki olmaması gereken bişey her insan hata yapabilir yeni acılmiş bir iş yeri nihayetinde deneyimli eleman bulunması ilk etapta zor olur yere taşan yakıtın parasını iade etmişler tabiiki konusulanları tam olarak bilmiyorum fakat hatalarınıda kabul etmişler en azından yapacak bişi yok deyip göndermemişler bende fullden yakıt aldım fazla doldurmuşuz depodan 0,50 lt gibi yere aktı |
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
taksicicocuk
1. Vites
15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 20:32 |
|
arkadaşım full iyi firmadır
ayrıca diyosunya canlı bomba gibi, mazot un %70 i yağ olduğu için asla yanmaz merak etme diğer insanları burada kötülemeye gerek yok hayata biraz olumlu bakmak gerekir size te bir soru biz her zaman alıyoruzda siz alınca neden öyle şeyler oluyor
|
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
MemoTech
2. Vites
12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 22:39 |
Sence mazot olduğu için mi taşırdılar? Benzin alıyor olsaydım bu gibi bir hatayı yapmayacaklarını mı düşünüyorsun? Benim için çok önem gösterilmesi gereken bir konu olduğu için zaten dökülen mazotun parasını felanda iade almadım. Zaten amacım mevcut olan maddi kaybım değildi daha büyük maddi ve sıhhi kayıplara yol açılmaması için tedbirli çalışılmasıdır. Demekki siz yakıt alırken hiç çok zeki bir görevliyle karşılaşmamışsınız. Benim markayla bir alıp veremediğim yok daha önce bir OPET istasyonunda Euro Diesel dememe rağmen benzin pompasını depoya koymaya çalışırken görmüştüm ve o günden sonra o istasyonada bir daha gitmemiştim. Yani firma aşırı zeki personel çalıştırabiliyor. |
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 22:54 |
|
geçmiş olsun dostum, oluyor böyle dikkatsizlikler. arkadaşlarında dediği gibi mazotun verdiği bi rahatlık var pompacılarda yanma olayı zor olduğu için. ama bu onlara bu ciddiyetsizliği sergileme rahatlığını tabiki vermez ama malum biliyoruz pompacıları. tekrar geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||