![]() |
|
açık hava filitresi 406 için tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün bir kaç marka ve model bulup başlık altından görüntüleri ile yayınlarım sonra karar verip montajını yaparız.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
tamam kardeşim, cecoli saol
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aynen, mimit' in bu konuda tecrübeleri iyidir yakın olmanızın da avantajı var güzel bir şey çıkacak ortaya inşallah.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
iki farklı ürünü ilk etapta sunuyorum.
bu arkadaşlar simota marka. bu tip bir şey alıp araya uygun boru ve hortumları yerleştirerek kurabiliriz. tabi iki ürününde montaj yeri farklı olmalı kapalı olan sıcak havanın filtreye ulaşmasını engelleyecek tir ama diğerini soğuk havayı eme bileceği şekilde montajlamamız lazım :) bütce olarak ta simota lar çok zorlamaz diye düşünüyorum 80 ile 110 lira arası fiyatları,daha ucun istenirse oda mümkün ama daha seçici olmak lazım ozmn.yada komple kit te alına bilir ozaman tahminimce 250 tl den aşağı çıkmaz ama başka yerde boru ve hortum aramaya da gerek kalmaz. ![]() ![]() |
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |