![]() |
|
sonunda araba aldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler... |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Alı kardes oncelıkle hayırlı ugurlu olsun fakat bence corsa sana yetersız yanı
![]() Astra almıs olsan tamam dıyecektım ama 307 den sonra teneke gıbı gelmıstır...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
hayırlı olsun güle güle kullanın
|
|
![]() |
|
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan aracını...
|
|
![]() |
|
Hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanmak dilegiyle...Ama bir peugeot alsaydın sper olurdu...sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere ;)
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
tabi 307nin konforu gidişi yok ama,zaten anneme aldım aracı,birde 307de artık paranoyak olmuştum en azından içim rahat :)
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun ali başkan artık bulşmalara bununla bekleriz seni
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |