![]() |
|
alarm tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albayım olaya el atmış :))
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
immobilizerli araca alarm şartmı ?
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
arabanızı seviyorsanız alarm şart artık,forumda denk geliyoruz sürekli birileri araçlarımıza zarar vermeye çalışıyor,çiziyorlar vurup kaçıyorlar yada müzik tesisatınız var ona göz koyabiliyorlar,hatta bir ara ankarada araç camı kırmak moda olmuştu,amaç hırsızlık değil tamamen zarar vermekti yüzlerce aracın camı kırıldı ve hiç birinin teybine bile dokunulmadı.
Alarm olan araçların bir nebze caydırıcılığı oluyor.aracın altına yatıp siren kablolarını kesilen hırsızlık olayları bile gördüm,şahsen ben taktırcak olsam beslemeli siren taktırırım,birkez tetiklendimi kablosuda kesilse de susmuyor :)
Düzenleyen mimitt - 22 Eylül 2011 Saat 09:57 |
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Evet haklısın. O sırenlerın kendı ıcınde akulerı oluyor. Kablosu kesıldıgı anda bagırmaya baslıyor. Kendı akusu bıtınceye kadar bagırıyor. Bende de fransadan gelme orjınal sıren var. O da aynı sekılde kendınden beslemelı
![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında bende istiyorum taktırmayıda öncelikli birkaç problemimiz var halletmeye çalışıyorum :))
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
valla bende tesisat falan yok daha önceki sahibide zieabarttan cam filmi taktırmış şu cam kırıldığında dökülmeyenlerden sanırım ancak yeni taşındığım yerin elemanlarını pek beğenmedim aracı kaldırırlar endişesi var nede olsa hafta içi yatan araba genelde bu yüzden istiyorum alarmı gerçi evde yokken alarm kapalı kalacak ama en azından motor kitleme felan olması iyi birde dediğiniz gibi caydırıcı kaldıracak adam her türlü kaldırıyor...
Düzenleyen DRIVER34 - 22 Eylül 2011 Saat 13:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |