![]() |
|
bagaj kapağından gelen gıcırtı sesi !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 larda kilidin kapak değilde şase tarafı gezgin olduğundan, fitilin yarattığı boşluktan kilidin şase tarafını kaydırarak kurtulabiliyoruz. Yıldız alyan takımına ihtiyacınız olacaktır.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Benim de kapaktan ses geliyor. Bagaj kapagının kapandığı yerdeki dilin lastiği aşınmış ondan yapıyormuş. Aşınan yeri pencere süngeriyle doldurup üzerine de koli bandı sardım bir kat ses kesildi; Ama çok da dayanmadı. Kilidi değiştirmem gerekiyo. Çok gıcık ediyo ya lıkır lıkır. Bazen de Kapılar felan güneşlikler tavan aydınlatmasının olduğu yerden ses geliyor sanırım pejolarda da bu sorun klasik. plastik kalitesini beğenmiyorum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Bende gıcırtı azalmış bir durumda.Sadece yollar da ki beyaz yada sarı 4-5 adet hız azaltmamız gereken çizikler oluyor yollarda ondan geçerken hafif bir gıcırtı gelmeye devam ediyor.İlk msjda ki arkadaşın gres yağ sürün dediği minik parçaları bağajın solundakileri süngerle ufak parçalar kesip koydum ve üzerinlerini bantladım.Biraz zor oturdu yerine siyah kısım ama oturdu.Şimdi ses baya azaldı ama tamamen geçmedi.
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Ne gıcırtıymış arkadaş geçmedi bir türlü hale geliyor ses
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
arkadaslar kesilmeyen gıcırtnın sebebi stepne sepeti.
az gevsek ise gıcır gıcır ediyor. bagaj içindeki cıvatasını hareket etmeyene kadar sıkmalısınız. birde stepne sepetin içinde iyice ileri itilmiş olmalı . bunu 3 pug 206 eskiterek ögrendim :) |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Yarın deneyeceğim :) Ses sadece Bagajın sol arkasından geliyor.Her zaman gelmiyor yol eski asfalt yada yollarda yavaşlamamız için konulan 4 yada 5 çizgi olan hafif tümsekli yerden geliyor :) yarın dediklerini yapacağım ses kesilirse duacınızım teşekkürler
|
|
![]() |
|
Spetnenin içerisinde ki sepeti söktüm ve arka koltuğa koydum.Sürekli gıcırtının geldiği yoldan gittim bagajın sol arka tarafından yine metal gıcırtısı gelmeye devam etti.Bulamadım gitti şu gıcırtıyı :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |