![]() |
|
navigasyon cihazı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mustafa abi igolarda r3-r4 olayları var ondan kaynaklı olabilir mi problem. Benimde başıma çok geldi.
|
||
![]() |
||
|
valla sanırım öyle bir sorundu tam emin değilim, ben i-go primo kullanıyorum şahsen (orijinalinden öyleydi) hiç bu tarz bir sıkıntı yaşamadım, ya onun sorunu bilgisayar aleti bazen görüyor bazen görmüyordu, yazılımdan ziyade donanımsal bir sorun olduğunu düşüyorum, sonra bir kere gördü haritayı attım verdim dedim bir daha bulaşma bana:D
|
||
![]() |
||
|
forumda birinin imzasında yazı gördüm "çalışıyorsa kurcalama" diye ya da ona benzer bi cümleydi :DBen dayanamam karıştırırım ama bir noktada bırakmak lazım.
![]() Primo 3D çok harika geçen gerçek ses de denedim adamlar güzel yapıyor. Gökhan abide işin içine bir girerse görecek ![]() |
||
![]() |
||
|
Mobil iletişim merkezi sürücülerinin yüklü olması gerekiyor. Yoksa bilgisayar cihazı görmüyor. Bir de cihaz içinde bir usb de nasıl davranacağına dair bir menü var oradan ayar yapmak lazım. :) ben de ilk başta sıkıntı yaşamıştım bir görüyor bir görmüyor ne oluyor gibilerinden ancak öğrendikten sonra sorun yaşamadım. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
aynen bende tavsiye ediyorum yanlız iki modeli var.
b432 ve f432. ikiside aynıdır ama B ile başlayanda bluetooth vardır. yani telefonunu senkronize ederek yolda giderken telefona dokunmadan navigasyon üzerinden konuşuyorsun.
eğer benim bluetooth ile işim olmaz dersen f432 yi tavsiye ederim. çünkü b432 en az 220 tl, f432 ise 179 tl.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
En önemlilerinden birisi Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncelleme olması şart,
birde FM transmitter bluetooth ve mükünse AV in özellikli olursa harika olur, araç içinde telefonla eşleştirip çağrılarınızı navigasyondan cevaplayıp aramalarınızı navigasyondan gerçekleştirebilirsiniz hemde karşı taraftakinin sesini fm transmitter ile araç teybi üzerinden tüm hoparlörlerden dinlersiniz, İçerisine atabileceğiniz yüzlerce parçayı transmitter ile radyoya kolayca aktarıp geniş bir ekrandan rahatlıkla parça seçimi yapabilirsiniz, AV in ile geri görüş kamerası bağlayıp park sensöründen öte bir uygulama ile araç parkınız kolaylaşır. Bu konuda Piranha Galileo gayet iyiydi, yalnız tükenmek üzere diye biliyorum. |
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Birkaç ay önce piranha navigasyon cihazı aldım 199 TL. Gayet memnunum özellikle uzun yolda. Yolu kimseye sormadan bulabiliyorsun. En yazkında nerde akaryakıt istasyonu var eczane var vs.. hepsi elinin altında. Ayrıca yol bilgisayarı sayesinde o anki hızından rakıma kadar sana çok çeşitli bilgiler veriyor ve istersen hız limiti aşımlarında istediğin dilde sesli uyarı yapıyor. Blutooth sayesinde cep telefonunu konuşmalarını yapıyorsun yada fm transmitter olarak kullanabiliyorsun. Ben aldım memnunum tavsiyede edereim. Ancak güncellemeleri belli aralıklarla yapmak lazım zira herherde yol çalışmaları var. |
||
![]() |
||
|
Haklısın abi sitesinden bir sürü driver vs indirdik (activessync vs) ama yine bana mısın demedi. Menüsünde ben de görmüştüm bilgisayara bağla veya sadece şarj et diye bir seçeneği vardı hatta bağlanınca kahve görünüyor :P ama ne yaptıysak görmedi, tam ümitler tükendi artık vazgeçiyorum derken açıldı haritayı attık kapattım bir daha getirmeyin bana dedim:D
|
||
![]() |
||
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
selamlar üstad işim dolayısıyla haftanın 4 günü kesin yollardayım izmirden tut vana diyarbakırdan tut amasyaya yollardayım
1 *bende piranha evogue var 4,3 yol bulma anlamında haritan güncel ise sorun yok 2*işletimi hızlı adres girdiğinde hızlı rota çiziyor 3*rota dışına çıkınca yeni güzergahı 2,,3 saniyede buluyor 4*güzel fm transmıtterı var 2 gb hafıza mp3 -video vs var 5*bulutut var araba hoparlörinden konuşturuyo çok kaliteli değil ama iş görüyor 6*metro gross mareketde var
|
||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |