![]() |
|
Akaryakıtı ucuzlatacak yeni düzenleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ozaman güzel haber benden gelsin kardeşlerim.
Gece 00:00 itibari ile birlikte LPG ye zam yapılıyor. Hadi cümleten hepimize afiyet olsun. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bunlar yeni zamın habercisi
|
|
![]() |
|
Durun Bakem Henüz Kesin Bişey Yok, Panak Olmayın Hemen...:)))
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
çok mantıksız,devlet hiç bir şekilde vergi indirimine gitmiyor,olayı tamamen dağıtıcı şirketlere yüklüyorlar,arkadaşlar bu adamların zaten benzin üstünden aldıkları kar yüzde 10-15 arası,bunun ne kadarından geçebilirlerse okadar indirim olur bununda şuan için %15 olabileceğini varsayalım,peki ozmn bu işletmeler nasıl hayatta kalacak,vergiler azaltılmadıkça ciddi bir indirim bence söz konusu olamaz,bu şekilde insanları tabiri caiz ise birbirlerine kırdıracaklar sonra piyasa hepten bunların eline geçecek.
|
|
![]() |
|
albayım ıns abı ıns
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haber gayet güzel ama kaşıkla verip kepçeyle geri almasınlar son zamanlarda özellikle son 5 sene de hep böyle oldu
Bekleyip görücez inşallah ucuz akaryakıt alma imkanı buluruz |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna paralel kalite düşer ve kaliteli olan firmalar daha da arttırır, bunun yerine doğu ve güneydoğudaki bazı kesimler vergi verseler artı başlarındaki ......ler de buna çanak tutarak vergi vermeyiz devlet versin demeseler, benzin zaten pahalı olmaz.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
şimdi birtane 84 model auıdı 100 alıyorum bilimum depo yapıyorum her yerine bulgaristandan alıp benzini getiriyorum dolduruyorum puga ne yapalım başka türlü olmuyor....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |