![]() |
|
Hangi kan grubusunuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahı kardeş kafamda 14 tane var o kavgada oldu gerisi hep boş beleş işler sakarlık falan
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
sakarım makarım ama kendimi seviyorum hahahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benimde kaval kemiğimin üstünde 30 dikiş var sorarsan hiç bişey değil, bisikleti durdurdum ayağımı yere koyarken ön lastikteki çamurluğun civatasına taktırmıştım
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
0 rh +
|
|
![]() |
|
AB rh+
Güzel düşünülmüş bir anket
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
B Rh +
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
0 Rh +
|
|
![]() |
|
Kankamla aynıyız.
0 Rh (+) |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
valla düşünenden Allah razı oLsun A Rh+ Pendik metin Allah göstermesin ama olurda lazım olursa her zaman hazır ve nazırım :))
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
eyvallah abi. bende aynı şekilde.
zaten vercek kimse olmadığında (Allah hiç o kan ihtiyacı duruma düşmanımı bile getirmesin) bende kızılaya veriyordum karşılığında bi meyva suyu bide püsküüt veriyorlardı anlaşıyorduk hehe (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
valla bende 2 senedir vermiyorum aslında benimde bi kan vermem lazım en kısa zamanda :)
neyse bir gün gideyimde öğle yemeği beleşe gelir bir meyve suyu ve piskevit :)
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Bende 0 grubu RH pozitif kana sahibim...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
benimde A negatif
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() |
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
b Rh + kime lazım olursa kargo ücreti karşı ödemeli olarak gönderirm
![]() ![]() |
|
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar Güngören Belediyesi'nde Kankam diye bir bölüm var ben oraya üyeyim acil bir kana ihtiyacınız olduğunda (allah etmesin) orayı arayıp kan ihtiyacınızı bildiriyosunuz ve o kana sahip bütün üyelere msj atılıyor müsayit olan arkadaşlarda sizi arıyor ve size yardımcı olmaya çalışıyor. Benim olmadı ama iki kere arkadaşlarımın ailesine lazım olmuştu genelde üyenin birinci dereceden akrabası olmadığında ilgilenmiyolar ama zor bela istekte bulundurmuştum. Bana ne zaman msj gelse kan vermeye uygunsam veya müsayitsem giderim veririm ve 4-5 kerede verdim. Bu sizler içinde geçerli 0 RH Negatif kanın sıkıntısı belli zor bulunuyo ki siteden de belli bir kişi daha varmış bana ulaştığınızda yeni kan vermemişsem kesinlikle yardımcı olurum. Bir sıkıntı olmaz o yönden, ben veremessem bile kanı çevremden temin etmeye çalışırım. Şu önemli herkes Albayımın dediği gibi profilinin imza kısmına kan grubunu mutlaka yazsın.
Düzenleyen hakann83 - 29 Temmuz 2011 Saat 13:21 |
|
![]() |
|
B rh (+)
İzmit'te ihtiyaç halinde bana ulaşabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |