![]() |
|
cam tavan güneşlikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
akşam wd-40 aldım kanallara sıktım ve üstüpü ile güzelce kanalları temizledim. ardından tekrar baktımki yağ üzerine o kadar çok toz yapışmış. kanallar kaskatı olmuş, ardından bir bez ile tornavidanın ucuna bezi koyarak güzelce temizledim. kir pas çıktıktan sonra tekrar wd-40 uyguladım. kızak yağ gibi oldu şu an :)) sunroof rahatladı resmen..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanirim yazilanlari okumadiniz. Simdilik WD-40'in barindirdigi yag isinizi gorecektir ama kisa bir zaman sonra basiniz agriyacaktir. Soylemedi demeyin. |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba gecen gün bende sunroofu actım kapatırken takur tukur ses geldi durdurdum yanda bir mandal gibi birsey cıktı veya kırıldı takamadım kenara ıraktım ama hala calısıyo o parca fazla mı gereksiz mi bilemedim.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |