![]() |
|
Artık sesim çok çıkıyor(güncellendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
deprem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kicker l7 30 cm koy ıkı takımda mıt koy ondan sonra müzik dinlemeye başla.
|
|
deprem
|
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sistem güncellendi. Sistemin son hali ilk sayfada.
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o 4 kanal anfi uzun vadede kesinti yapar bence 5 kanal yada o 4 kanala + olarak mono anfi almanı öneririm ben
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tesisatın hayırlı olsun arkadaşım,bende yakında ufaktan bir tesisat düzenlemesi yapacağım,artık keseye göre doğubanktan bişeyler ayarlarız. |
|
![]() |
|
Evet bende aynı fıkırdeyım
![]() Ya 5 kanal bır amfı olacak yada bu amfıye ek bır sub anfısı
|
|
![]() |
|
ben pioneer 4350 dvd ile başladım+ 2 takım mid alcam. infinity referance olacak. onları direk teyp çıkışından alcam. sonra jbl gto 1004+ sierra mono amfi alcam
Elimde şuan sadece 4350 dvd var double . çerçevem olmadığı için takamıyorum |
|
![]() |
|
güle güle gümbürdet
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o teyp o midleri belicekmi ? hiç sanmıyorum + midi anfiye girmedikden sonra verim alamazsın totalde 150 170 rms ses eder o midler tahmini ve o teyp onları beslemes teyp in çıkışlarını yaktıgınla kalırsın araç modelini söylersen çerçeve konusundada yardımcı olmaya çalışırım |
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler arkadaşlar. Kısa vadede amfi alma durumum yok malesef verebileceğim son paraları da arka midlere verdim. Ama birkaç ay sonra belki ucuz yollu elimdeki amfyi de korumak amaçlı bir mono amfi alabilirim.
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
mestmes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
herkese iyi günler dileyerek kendmi tanıtayım adım mesut ist üsküdarda oturuyorum ve 2006 model 307 1.6 hdi premium arac aldım ve 10 gündür ufak tefek işleriyle uğraşıyorum sizden daha önce başına gelen var ise bir sorum olacak; park sönsörü arızası vardı ve arızalı sensörler değişince ekrana mesafe bilgisi çıkmaya başladı, ama ses yok. eğer fikir verebilirseniz çok minnettar olurum. biraz karmaşık bi sistemi var ama güsel araç. daha önce c-max kullanıyordum. aynı motora sahip c-max a göre tek kötü tarafı sesi açınca kapılardan gelen ve insanı soğutan tırıltılar.
|
|
yolunuz açık olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |