![]() |
|
(Çözüldü) Cd çalarım Arızalandı ustalar yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Artes kardesım telefonum ımzamda ne zaman ıstersen ara yanı :)) Konuyu daha fazla yaptırmayalım
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
elektirik geliyorsa..muhtemelen ses çıkışı yanmıştır.. orjinal teybinide kimseye verme .. piyasa çakal dolu.... bi tek akıllı onlar sanki.. güzel bilindik bir oto teypçisi bul.. yaptır teybini.. uğraşmam diyorsan sök teybini.. güzelce sar sarmala koy evine bir köşeye...sonrda bi tane pionner taktır kullan 200-300 tl arası bir sürü var..
|
|||||||
![]() |
|||||||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||||||
Cecoli (cem) abi tamam saolun teşekkür ederim ararım :):)
ersin abi bi oto teyipçisi buldum teypte bor kartı diye bi kart varmış o yanmış 200 tl fiyat çıkardı direk aldım teyibi geldim o kadar para edermi şaşırdım
|
|||||||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
vallahi kardeşim bor kartı diye bir şey duymadımda görmedimde...teybin içini açtımı da sana böyle bir şey söyledi ?? |
|||||||
![]() |
|||||||
hallowman2005 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
bor kartı değil arkadaşlar boardlardan (elektronik devrelerin bulunduğu kart) birinde sorun var demekki illa oto elektrikçisi değil çevrende elektronikçi varsa onlarada bi göster boardtaki kokulu yanan parça büyük ihtimalle bellidir bulunabilen bi entegre veya parça ise normal bi elektronikçide değiştirilebilir. Geçmiş olsun.
|
|||||||
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|||||||
![]() |
|||||||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||||||
açtı abi içini kart yanmış dedi 200 tl fiyat verdi bende yaptırmadım
|
|||||||
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
teşekkür ederim öneri için bakıcam iyi bi elektronikçi bulursam yaptırcam eğer onlarda aynı fiyata yakın bi fiyat çıkarırsa yenisini almak daha mantıklı olacak
|
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ben diyorumki bor katı ne ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Abi zaten bende ona şaşıyorum ya 200 tl nerden çıktı bende onu anlamadım komple kart değişse bile o kadar tutacağını samıyorum ama 200 dedi şok oldum
![]() |
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
100-150 lıraya o teybın saglam calısanını alırsın ya. Kartı 200 lıra etmez...
Bızım Sehmınıde pıoneer hayrı vardı tamırden anlıyordu. Hala pıyasada mı acaba merak ettım sımdı :))
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() |
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
benim tahminimce 30-40 tl lik bi masrafı var.. ama adam gibi bi elektirikçi bulması zor...
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Sehrın gobegındeyız bırakta olsun o kadar degıl mı yanı :))
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Abi işte anlamayanı bulunca bazı usta denilen kişiler hemen soyguna başlıyolar malesef
|
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
inşallah en kısa zamanda halledersin bu işi..sonucuda bildir mutlaka...
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
haklısın abi samatya hastanesinde göbeğimiz kesilmiş ayrılamıyoruz valla
![]() |
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
inşallah abi yaptırdığım zaman sonucu ve fiyatı mutlaka yazıcam benden sonra başka arkadaşın başına geldiğinde ona bi örnek teşkil eder.umarım kimsenin başına gelmez de
|
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
+ 999
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||||||
umarım benim gibi kârlı bir şekilde ucuza kapatırsın
|
|||||||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |