![]() |
|
3,455,00 tl masraf cıktı arkadaslar yardım ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayalin Varsa Gerçekleştirmeye Bak Neticesinde Hepimizin Gönlünde Bir Aslan Yatıyor...
Yoksa Ömür Boyu İçinde Ugte Kalır. Bunu Yaşamadan Anlayamazsın Zaten... Biraz Maddiyatla Alakalı Birşey Modifiye Benimde Aklımda Çok Güzel Projelerim Var Fakat Bir Anda Gerçekleştiremiyorum. İlerde Olurda Durumumu ECO MOD dan Tamamen Çıkartırsam Bişeyler Planlıyorum... |
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
satarken yapacagım zararı dusunmuyorum kı su anda satma gıbı dusuncem yok tamamen zevk meselesı :D albay dostumun verdıgı numaraları arıcam parcaları kendım alıp sadece ıscılık verecegım
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende arkadaşlara katılıyorum , bence öncelikle güzelce bir boyat aracını. diğerlerini sırayla sonra yaptırırsın.birden bu kadar açılma.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Kardeşim o dedigin miktarla arabanı çok güzel yapa bilirsin kaplama yapıcagına bence diger arkadaşların dedıgı gıbı arabayını fırın boyada boyat en fazla tuttacagı 1.500 tl gerıye kalan paraylada diger eksiklerini giderirsin bi düşün derim saygılar
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |