![]() |
|
atiker enjektör değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Genel olarak fıltre degısır ve gereklı kontroller yapılır. Baska bırsey yok. Ama markadan markaya gore degısebılmekle beraber duzenlı bakım goren bır aracta 50.000 kmde bır lpg enjektor temızlıgı yapılabılır.
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim cem usta önceden bende 106 xr varken aracımın az yaktığından olsa gerek bu lpg olayı pek sıcak gelmezdi bana taki 307 alıp buraya üye olana ve seninle tanışana kadar valla usta bana lpg yi sevdiren sensin.. sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum çok saol..
|
|||
![]() |
|||
||
Tesekkur ederım ne demek. Sozlerımız soylemlerımız bırılerının ısıne yarıyorsa fayda saglıyorsa ne guzel :)) Hal boyle olunca tabıkı bende mutlu oluyorum :)))
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben az tekleme yapıyordu gittim böyle böyle dedim parça gelince enjektörleri değiştirdiler . zavolinin yeni enjektörleri geri çekilmiş çabuk tıkanıyormuş .
|
|||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|||
![]() |
|||
||
aygaz euro lpg nin yağ oranı biraz fazla olduğundan enjektörler daha çabuk tıkanıyomuş diye bişey duydum doğrumu bu acaba (gerçi hoş ben zorda kalmadığım müddetçe hep shell den alıyorum ama)
|
|||
![]() |
|||
||
Zavoli bayilerine gidince, sessiz sedasız değiştiriyorlar. Benim araca PAN olanını takmışlar. Eskisinden çok daha sessiz çalışıyor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |