![]() |
|
egzozdan ceza yedim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiiütttt diye ötüyo..onlardanmı
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yok bu tatlı bi hava veriyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
e gider ayak, afiyet olsun
![]() |
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
egsozdan abimde ceza yedi 130 tl. sebep ise egsozda flüt takılıymış ses kirliliği yapıyormuş araba. Sadece egsozun ağzında parlak elip şeklindeki parçadan var ve adam azcık ses çıkarsın diye egsozun ağzına mı o parlak parçaya mı neyse parça kaynatmış. Yapılan sadece bunlar. Araba 2500-3000 arası ötmeye başlıyo ve onun dışında sakin kullanımda çevreyi rahatsız edici bir durum yok.
Abim oradaki memurlara yalvarmış ama nafile yazmışlar.Sanayide o parçayı söktürdükten sonra Trafik Şube Müdürlüğü ne baş komserle konuşmaya gitmiş durumu anlatmış Komserim dizel arabalarda flüt falan olmaz o arabanın kendi sesi turbosu olduğundan falan demiş. Komiserin cevabı ise " o arabaya bineceksen o cezayıda ödeyeceksin demiş abimi odasından kovmuş" ben o parçadan yeniden taktırmak istiyorum. yada ses çıkması için ne yapmam lazım acaba
|
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
adı türbilans heralde takanlar daha iyi bilir gerçi ben oyle bılıyorum
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() |
|
gecmıs olsun ne denırkı saglık olsun dıyelım
![]() |
|
![]() |
|
sağolasın ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |