![]() |
|
Partner Dış ısı göstergesi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benımkı tek ekrAN :) NApmak lazım
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hemen alıyorum.
ilk önce 3 satırlı yol bilgisayarı ekranı alcan onu takacan ama alt yapısı uygunmu araştırmalısın. misal iki satırlı 307 ler il 2 satırlı 206 lara 3 satırlı ekran takılıyor büyük ihtimal sana da olacaktır çünkü aynı ekranlar.
daha sonra ekranı çalıştırdığında sıcaklık göstergesi çalışamıyacak çünkü alt yapısı yok. bu sefer sana yolladığım linkteki ressimle anlatılan uygulamayı yapacaksın paşa paşa kullanacaksın.
bu arada silecek kolunun en uç kısmında düğme varmı onada bak eğer yoksa kolun ucu da değişecek.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
ah bu Metin de çelik gibi sinir var maşşallah.. Allah sevdiklerine bagıslasın hem kıdemli hem bilgili arkadasım :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sağol abi Allah razı olsun.
Napalım be abi Allah bize verdi şükür ki full bir aracım var, tabiatım gereği bende olan imkanlar başkalarında da olsun istiyorum elimden geldiğince bildiğim kadar yardımcı olmak istiyorum ki yapsınlar benimle aynı duyguyu paylaşsınlar.
Allahamı şükürler olsun ki sevdiklerimle beraberim herkeze nasip kısmet olur inşallah, nazar değmesin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |