![]() |
|
Airbag lambası ( yapıldı ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 307 sw var 2005 ondada vardı 2nci aldığımız için patlaktır fln korkuyoduk çünkü sonradan farkettik ilk arabamız olduğu için fazla bilgimizde yoktu neyse önce o sorunu bilgisayara bağlattırıp baktırıyorsun neymiş karın ağrısı diye.. Bendeki sorun direksiyonda IDE kablosu gibi kablo varmışhani şeffaf içinde bakır yollar fln var ondan bilenler bilir onda zamanla aşınma ve kopma oluyor direksiyonda elektronik olduğu için sorun veriyor .... En garanti yolu senin için önce bilgisayara bağlattırıp soruna bakın sonra işlme yapın arabada.....
Ben o hatayı yaptırmaya 100 tl vermiştim oda arkadaşım tamirciydi tanıdığı güvendiği elektronikçiye götürdüde yaptırdı çünkü sakat bir mevzu düzenli ve özenli yaptırılması gerekiyor..... |
|
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
servisten şimdi çıktım sorun halloldu dediler yolda giderken bidaha yandı hay Allahım ya
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen gün aynı iş bendede olduama ben arabayı durdurdum istop ettim çalıştırdım düzeldi sende herhalde başka bi arıza var benimki sonra daha yakmadı
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
bu akşam yakmadı şimdi eve geldim yine yanıyor anlamadım gitti..
|
|
![]() |
|
servis yolcu hava yastığı açma kapama anahtarında sorun olduğunu söyledi. koltuğu kendime göre ayarladıktan sonra oldu sonuçta anahtarla ne alakası var
![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar airbag lambası bugun bütün gün arabayla gezmeme rağmen yanmadı taki 1 saat önceye kadar. yine yandı.. napcam ben bunu ya anlamadım gitti.yanması moralimi bozuyor. airbagci birisine gittim 1 hafta boyunca durmadan yanarsa getir ara ara yanarsa belki açma kapama düğmesi arızalıdır dedi okadar. bu düğme durduk yere bozuluyomu ki?
![]() |
|
![]() |
|
fatihceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim,airbag ile ilgili yeniden konu açmak istemedim.
Aracımı 2 gün önce aldım ( 306 griffe ), aldığımda airbag lambası yanıp sönüyordu, ilk etapta çok korktum acaba airbagi le oynamışlarmı diye, sonra buradan yazılan yazıları okudum ve koltuğun altındaki soketleri söküp güzelce geri taktım, şu an airbag lambası yanıp sönmüyor, sizlere çok teşekkür ederim. |
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
rica ederiz arkadaşım. bide benimki düzelse rahatlıyacam ama meret hala yanıyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatihceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
hiç sorma nasıl moralimi bozdu anlatamam. allahtan düzeldi :) anlaşılan bunların elektronikleri sıkıntılı, haydi hayırlısı bakalım
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
şu koltuk altı soketlerin resmini çekip koysa ya birisi :)
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
dostum oturulan kısmın hemen altında, dikkat et her iki koltuktada var, elinle yoklasan bulursun, resimleyebilirsem buraya koyarım
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
evet her iki koltuktada mevcut resme gerek yok bakarsan görürsün
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |