Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 13:55 |
metin Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
rıca ederım ne demek Allah askına :)) nacızane bılgılerımızı paylasıyoruz ıste...
metınım sen bu gıdısle benı gecersın :)) |
yok abi kendi yağımda kavruluyorum işte (: |
boynuz kulağa geçer derler ama ::::)))))))
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
Durum: Aktif Değil
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 13:51 |
CeCoLi Yazdı:
rıca ederım ne demek Allah askına :)) nacızane bılgılerımızı paylasıyoruz ıste...
metınım sen bu gıdısle benı gecersın :)) |
yok abi kendi yağımda kavruluyorum işte (:
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 13:48 |
metınım sen bu gıdısle benı gecersın :))
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 13:39 |
CeCoLi Yazdı:
arkadaslar gereklı cevapları vermıslerr :)) hepsıne tesekkurler selamlar...
anlasılan forumumuzda lpg bılıncı yukselıyor |
asıl bize yardımlarından dolayı biz sana teşekkür ederiz cem..senden ögreneceğimiz daha çok şey var.
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 13:25 |
CeCoLi Yazdı:
anlasılan forumumuzda lpg bılıncı yukselıyor |
el birliği ile seni emekli edip senin işlerini ele almaya karar verdik (:
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 13:07 |
anlasılan forumumuzda lpg bılıncı yukselıyor
|
 |
monur
2. Vites
09 - Nisan - 1974
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 12:49 |
[/QUOTE]
tahminimce 6 ay geciktiği için en fazla 60-80 tl daha alırlar diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Her ay için 6 TL gecikme cezası var,36 TL + muayne ücreti yapar.
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 09:44 |
meandros Yazdı:
aydın yetkili servisindeki teknik danışman kankam lpg oneriyor ama oda manuele gore çok yakar dedi.
ayrıca arabada a6aydır vize de yokmus fiyat olarak 18000e indi
|
muayene ettir de al ozaman bir sıkıntısı olabilir?
tahminimce 6 ay geciktiği için en fazla 60-80 tl daha alırlar diye düşünüyorum.
|
|
 |
meandros
2. Vites
08 - Aralık - 1979
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 09:41 |
aydın yetkili servisindeki teknik danışman kankam lpg oneriyor ama oda manuele gore çok yakar dedi.
ayrıca arabada a6aydır vize de yokmus fiyat olarak 18000e indi
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 22:00 |
ose307 Yazdı:
metin Yazdı:
ose307 Yazdı:
metin Yazdı:
aslanparcası Yazdı:
Arkadaşlar şu forumda okuduğum pug ile lpg nin anlaşamadığı yorumları yüzünden 29bin km dir benzinle geziyorum ve halada lpg ye cesaret edemiyorum. Rölanti düzensizliği, ara sıra stop etme, subap vuruntusu, ilk çalıştırmada zorluk gibi sorunları duyuyorum forumda. Fakat bu sorunlarla karşılaşma olasılığımız diğer markalarla aynı ise sorun yok demektir. Mesela corolla, marea, accent,albea gibi araçlarda bu sorunları çok nadiren duyuyorum. Ama pug da bu sorunlarla karşılaşma sıklığı %kaç merak ediyorum. |
madem forumda takip ediyorsun, ozaman cem abinin (Cecoli) yazdıklarını da okumanı tavsiye ederim.
lpg de tek bir gerçek var. istersen en kalitelisini taktır usta adam gibi usta değilse o lpg den verim alamazsın. ama git en ucuz lpg taktır fakat usta adam gibi usta ise o lpg den verim alırsın.
sonuç olarak lpg den öne usta araştırmalısın gerisi kolay, ozaman ne tekleme ne çalıştırmada zorluk vs hiç bir sorun çekmezsin. benim 10.000 km ye yaklaştı hiç bir sorun yok. |
metine aynen katılıyorum cecolinin anlattıklarını baya bi tuttum daha önceden pug lar lpg ye uyumsuz v.s. bir sürü sorun saydılar ve sadece teleflex için biraz uyumludur dediler bende teleflex e kafayı takmıştım ama 2000 tl değince biraz askıya aldım.daha sonra cecolinin (cem usta) anlattıkları kafama yattı ve gittim atiker taktırdım daha 1.5 ay oldu ama daha tık demedi çok memnunum tam tersine aracın performansı arttı.uzun lafın kısası iş ustada bitiyor teleflex gibi bir sistemi rezil edip bırakan ustada var atikeri kral yapan ustada.ama yinede karar senin tabi sen bilirsin. |
öyke karar senin demicen zorla iyi ustaya göndercen ki memnun kalsın (: dua etsin. benim başıma geldi direkten döndüm o yüzden ben çektim sen çekme hesabı. |
valla ankaraya gelebilirse kendi ustama yönlendirebilirm istediği her marka lpg mevcut... zaten peugeot yetkili servisi yani pugların dilinden iyi anlar. |
öyle diyince aklıma geldi, geçen peugeot merkezi ile görüştüm adamlar burada lpg li aracı almıyorlar
dedim diğer şehirdeki yetkili servisler bırakın aracı almayı kendileri montaj bile yapıyorlar diyorum adam halen kanunen kapalı yere aracı almak yasak diyor ya.
|
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:44 |
metin Yazdı:
ose307 Yazdı:
metin Yazdı:
aslanparcası Yazdı:
Arkadaşlar şu forumda okuduğum pug ile lpg nin anlaşamadığı yorumları yüzünden 29bin km dir benzinle geziyorum ve halada lpg ye cesaret edemiyorum. Rölanti düzensizliği, ara sıra stop etme, subap vuruntusu, ilk çalıştırmada zorluk gibi sorunları duyuyorum forumda. Fakat bu sorunlarla karşılaşma olasılığımız diğer markalarla aynı ise sorun yok demektir. Mesela corolla, marea, accent,albea gibi araçlarda bu sorunları çok nadiren duyuyorum. Ama pug da bu sorunlarla karşılaşma sıklığı %kaç merak ediyorum. |
madem forumda takip ediyorsun, ozaman cem abinin (Cecoli) yazdıklarını da okumanı tavsiye ederim.
lpg de tek bir gerçek var. istersen en kalitelisini taktır usta adam gibi usta değilse o lpg den verim alamazsın. ama git en ucuz lpg taktır fakat usta adam gibi usta ise o lpg den verim alırsın.
sonuç olarak lpg den öne usta araştırmalısın gerisi kolay, ozaman ne tekleme ne çalıştırmada zorluk vs hiç bir sorun çekmezsin. benim 10.000 km ye yaklaştı hiç bir sorun yok. |
metine aynen katılıyorum cecolinin anlattıklarını baya bi tuttum daha önceden pug lar lpg ye uyumsuz v.s. bir sürü sorun saydılar ve sadece teleflex için biraz uyumludur dediler bende teleflex e kafayı takmıştım ama 2000 tl değince biraz askıya aldım.daha sonra cecolinin (cem usta) anlattıkları kafama yattı ve gittim atiker taktırdım daha 1.5 ay oldu ama daha tık demedi çok memnunum tam tersine aracın performansı arttı.uzun lafın kısası iş ustada bitiyor teleflex gibi bir sistemi rezil edip bırakan ustada var atikeri kral yapan ustada.ama yinede karar senin tabi sen bilirsin. |
öyke karar senin demicen zorla iyi ustaya göndercen ki memnun kalsın (: dua etsin. benim başıma geldi direkten döndüm o yüzden ben çektim sen çekme hesabı. |
valla ankaraya gelebilirse kendi ustama yönlendirebilirm istediği her marka lpg mevcut... zaten peugeot yetkili servisi yani pugların dilinden iyi anlar.
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:36 |
ose307 Yazdı:
metin Yazdı:
aslanparcası Yazdı:
öyke karar senin demicen zorla iyi ustaya göndercen ki memnun kalsın (: dua etsin. benim başıma geldi direkten döndüm o yüzden ben çektim sen çekme hesabı.
|
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:36 |
meandros Yazdı:
walla sogumaya basladım otomatikden ama arac fiyatı bana uygun geldi bilmiyorum sizler ne dersiniz |
arkadaşım bu araçların şanzımanı cok hassas nazik kullanacaksın şayet almaya kara verirsen baktıracağın en önemli şey şanzımanı olmalı... eğer sakin ve düzgün kullanırsan seni asla üzmez.
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:31 |
metin Yazdı:
aslanparcası Yazdı:
metine aynen katılıyorum cecolinin anlattıklarını baya bi tuttum daha önceden pug lar lpg ye uyumsuz v.s. bir sürü sorun saydılar ve sadece teleflex için biraz uyumludur dediler bende teleflex e kafayı takmıştım ama 2000 tl değince biraz askıya aldım.daha sonra cecolinin (cem usta) anlattıkları kafama yattı ve gittim atiker taktırdım daha 1.5 ay oldu ama daha tık demedi çok memnunum tam tersine aracın performansı arttı.uzun lafın kısası iş ustada bitiyor teleflex gibi bir sistemi rezil edip bırakan ustada var atikeri kral yapan ustada.ama yinede karar senin tabi sen bilirsin.
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:30 |
meandros Yazdı:
metin dostum aracın fiyatı için ne diyorsun 18250diyor
60000kmde arac ve ruhsatında 2004 1.6 Envy OTM yazıyor model olarak
|
fiyat kilometre model olarak iyi ama envy modelinin özelliklerini bilmiyorum araç dolumu boşmu bilemicem, ama temizse fiyatı güzel.
|
|
 |
meandros
2. Vites
08 - Aralık - 1979
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:22 |
metin dostum aracın fiyatı için ne diyorsun 18250diyor
60000kmde arac ve ruhsatında 2004 1.6 Envy OTM yazıyor model olarak
|
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:19 |
aslanparcası Yazdı:
sonuç olarak lpg den öne usta araştırmalısın gerisi kolay, ozaman ne tekleme ne çalıştırmada zorluk vs hiç bir sorun çekmezsin. benim 10.000 km ye yaklaştı hiç bir sorun yok.
|
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 21:16 |
ose307 Yazdı:
lpg: şehiriçi 12lt şehirler arası 9lt
benzin:şehiriçi 11lt şehirler arası 8lt |
aynen öyle tabi kullanıma göre değişiyor,
ben uzun yolda 90 kmh sabit hızda giredek hesapladım
lpg şehir içi: 12 litre şehirler arası 8 litre
bensin: şehir içi 10,5 litre şehirler arası 6,9 litre.
|
|
 |
meandros
2. Vites
08 - Aralık - 1979
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 20:22 |
walla sogumaya basladım otomatikden ama arac fiyatı bana uygun geldi bilmiyorum sizler ne dersiniz
|
|
 |
aslanparcası
1. Vites
25 - Nisan - 1981
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 20:17 |
Arkadaşlar şu forumda okuduğum pug ile lpg nin anlaşamadığı yorumları yüzünden 29bin km dir benzinle geziyorum ve halada lpg ye cesaret edemiyorum. Rölanti düzensizliği, ara sıra stop etme, subap vuruntusu, ilk çalıştırmada zorluk gibi sorunları duyuyorum forumda. Fakat bu sorunlarla karşılaşma olasılığımız diğer markalarla aynı ise sorun yok demektir. Mesela corolla, marea, accent,albea gibi araçlarda bu sorunları çok nadiren duyuyorum. Ama pug da bu sorunlarla karşılaşma sıklığı %kaç merak ediyorum.
|
 |