![]() |
|
Peugeot Aslan Stickerları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
iyi günlerde kullanın.yakışacağı kesin.fotoları bekleriz. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
anladigim kadariyla arka yan camlara icten yapistiracaksiniz.Numarami yazayim ya siz arayin yada cagri atin ben arayim yanlis sticker yaptirmaylim 05425912929 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Şuan işteyim, çalışıyorum o yüzden arayamıyorum. Aynen doğrudur arka yan camlara içten yapıştırıcam, gri renk olacak.. O yüzden bir tanesinin ters basılması gerekiyor, aslanın kafası aracın ön tarafına doğru bakacağı için..
|
|||
![]() |
|||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
tamamdir anlasildi sizin icin yaptiriyorum 1 cift gri |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
reklamcılar bunu kullanıyor değilmi sonra bu ne diye sormasınlar (:
Düzenleyen metin - 28 Nisan 2011 Saat 13:25 |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
reklamcıda da corel yoksa kapasın gitsin o dükkanı :) |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
hocam bu dosyayı bmp yada jpeg olarak yüklemeniz mümkünmü bende corel yokki :((. bu arada bende barkod yazıcı var onunla deneme yapacağım.
|
|||
![]() |
|||
||
jpg olarak yükledim Mustafa [URL=http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/39klnpz3/lemans_logo.jpg.html] Düzenleyen EminÖNAL - 28 Nisan 2011 Saat 13:52 |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
eminönal sorması ayıp sen nerden buldun yada kendin mi çizdin/çizdirdin merak ettim.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
hatırlamıyorum bende çizmiş olabilirim,çizilmiş bir yerdende gelmiş olabilir.
arşivimde duruyordu. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
işine yaradıysa ne mutlu.. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
yaramaz olurmu matbaacı arkadaşlarımıza gönderdim corel olanıda. bakıcaklar yapabilirlerse bende hertarafa yapıştırcam bundan :)))
|
|||
![]() |
|||
||
her tarafa derken ? :) suyunu çıkarmayalım :) |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
mustafacımm bunu bıraz buyutebılırsen daha guzel olacagı kanaatındeyım
|
|||
![]() |
|||
||
arabanın yanına komple mi yapsam acaba diye düşünüyorum :)) . şimdi yazıcıdan aldım bir kaç baskı 8 cm , 12 cm , 20 cm göz kararı ayarlıyıp orjinal baskı alıcam.
yada örnekte görüldüğü gibi
http://www.otogalerii.com/peugeot-207-rc-2009-model-otomobil.html
|
|||
![]() |
|||
||
bence on kapıya olacak boyut ıyı gıbı
|
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
|||
||
ön kapının altına yada kedi gözü sinyallerin altına üstüne olacak şekilde olabilir. kırmızısından.
|
|||
![]() |
|||
||
A3
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |