|
Peugeot Aslan Stickerları |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |||
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
iyi günlerde kullanın.yakışacağı kesin.fotoları bekleriz. |
|||
A3
|
|||
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anladigim kadariyla arka yan camlara icten yapistiracaksiniz.Numarami yazayim ya siz arayin yada cagri atin ben arayim yanlis sticker yaptirmaylim 05425912929 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Şuan işteyim, çalışıyorum o yüzden arayamıyorum. Aynen doğrudur arka yan camlara içten yapıştırıcam, gri renk olacak.. O yüzden bir tanesinin ters basılması gerekiyor, aslanın kafası aracın ön tarafına doğru bakacağı için..
|
|||
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tamamdir anlasildi sizin icin yaptiriyorum 1 cift gri |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
reklamcılar bunu kullanıyor değilmi sonra bu ne diye sormasınlar (:
Düzenleyen metin - 28 Nisan 2011 Saat 13:25 |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
reklamcıda da corel yoksa kapasın gitsin o dükkanı :) |
|||
A3
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hocam bu dosyayı bmp yada jpeg olarak yüklemeniz mümkünmü bende corel yokki :((. bu arada bende barkod yazıcı var onunla deneme yapacağım.
|
|||
EminÖNAL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
jpg olarak yükledim Mustafa [URL=http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/39klnpz3/lemans_logo.jpg.html] Düzenleyen EminÖNAL - 28 Nisan 2011 Saat 13:52 |
|||
A3
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eminönal sorması ayıp sen nerden buldun yada kendin mi çizdin/çizdirdin merak ettim.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
EminÖNAL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hatırlamıyorum bende çizmiş olabilirim,çizilmiş bir yerdende gelmiş olabilir.
arşivimde duruyordu. |
|||
A3
|
|||
EminÖNAL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
işine yaradıysa ne mutlu.. |
|||
A3
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yaramaz olurmu matbaacı arkadaşlarımıza gönderdim corel olanıda. bakıcaklar yapabilirlerse bende hertarafa yapıştırcam bundan :)))
|
|||
EminÖNAL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
her tarafa derken ? :) suyunu çıkarmayalım :) |
|||
A3
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
mustafacımm bunu bıraz buyutebılırsen daha guzel olacagı kanaatındeyım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arabanın yanına komple mi yapsam acaba diye düşünüyorum :)) . şimdi yazıcıdan aldım bir kaç baskı 8 cm , 12 cm , 20 cm göz kararı ayarlıyıp orjinal baskı alıcam.
yada örnekte görüldüğü gibi
http://www.otogalerii.com/peugeot-207-rc-2009-model-otomobil.html
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence on kapıya olacak boyut ıyı gıbı
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ön kapının altına yada kedi gözü sinyallerin altına üstüne olacak şekilde olabilir. kırmızısından.
|
|||
EminÖNAL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
A3
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |