![]() |
|
307 rüzgardan çok etkilenip yolda geziyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence de büyük ihtimal lastiklerinden kaynaklanıyordur..
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Eğer rüzgarı yiyince araba sağa-sola yatıyorsa bir de yanından başka bir araç geçince yine yalpalıyorsa amortisörler patlaktır, 307'lerin amortisörleri dayanıksızdır, özellikle sol arka amortisör çabuk patlar. Tavsiyem spor amortisör almanız olacak, ön veya arka takım, 2 adet amortisörü servisten alacağınız fiyata 4 adet spor amortisör alırsınız.
307'lerin amortisörlerinin dayanıksızlığına gelince, Avrupa'da iki farklı donanım ve motora sahip 307 alınıp biri taşrada oturan diğeri şehirde oturan kişilere veriliyor ve iki araç da 60.000 km'ye gelince sol arka amortisörü patlıyor. |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm benim sorunum arkadaşlar dediğiniz gibi birinci neden lastiklerin diş kırma sorunu olabilir çünkü ön takımı yeni yaptırdım rot balans yaptırıldı ama araç halen sağa çekiyordu sonra lasitkleri değiştirdik busefer sola çekeye başladı iki adet öne lastik almak gerekecek sessiz ve konforlu ve tabiki ekonomik :) hepsi bir arada olurmu bakacağız :)ama amort.dde sıkıntı var sanırım hafifi çukurda bile arkadan küt diye ses geliyor acayip can sıkıcı binen kişi arkaya bakıo sesten valla 2004 araç ama sankii dökülecek gibi ses geliyor arkadan
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
lastik havan fazla olabilir birde amortisorlere baktır.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
çukurda arkadan küt diye ses geliyosa arka amortisörlerden biri veya ikisi de patlak, önceliğin bunları yaptırmak olsun bence |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
lasitk basıncını tavsiye edilen 2.4 bar*14.7 3 felan basıyorum hafta sonu amortisörlere baktıracağım bakalım sonuç ne olacak
|
|
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
eski lastiklerle rüzgardan gezinme sorunu bende yaşıyordum lastikler değiştirildi sorun bitti.
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
bende şu baskı balata işini halledeyim sonra lastiklere bütçe ayıracağım
|
|
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
307 bu abi rüzgarla oynar mı yaw, en büyük aslanlardan. senin arabada bir sorun vardır
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
arkadasım 307 ruzgar muzgar hava asla sallanacak bır araba degıldır, rot balans ayarını yap bas..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
lastik alıcaksan nokian al hem dünyanın en sessiz lastiği hemde uygun. ben tanesini 130 tl aldım çok sessiz çok memnunum. özellikle ıslak zeminde kökledim absyi açar gibi oldu ama ozamana kadar durdu. artık araca zarar veren yoldaki yavaşlatma çizgilerini de duymuyorum bile, aracı sarsmıyor küt küt diye geçtiğim çizgiler artık geçerken gıdıklıyor gibi oluyor (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
lastiklerdendir arkadasım.307 rüzgardan etkilenmez.
|
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ewt soylenenler gibi lastikler çok önemlı şahsen ben dip gazda 200 giderken yağmurlu havada bişey hisettırmıyo ama şu nokıan lastık demişler iyi lastikmıkı o acaba benım bıldğım kadarıyla en yol tutan mıchell ama öneri olarak petlas iyidir kullnyrm türk malı..ama tabiki arka süspansiyonda önemli..
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ama acı bi gerçekte 307 lerın arka süspansyonun bağımsız olmaması kötü virajlarda iyi değil..
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
aynı sıkıntıyı bende farkettım cok dıkkatlı olunmadıgı surece acık secık farkedılecek bır durum degıl ama bence boyle bır sıkıntı var ozellıkle daha once volksvagen gıbı araclar kullananlar bunu daha ıyı farkedebılırler ama oyle sıkıntı yaratacak duzeyde bır sorun degıl bende bunu 150nın ustunde hıssedıyorum
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
bende 206+comf var benim aracımdada aynı sorun var geçenlerde otobanda 170 le bir gidiyordum allahtan yol bomboştu orta şeritten gidiyordum araba orta şeridi komple geziyordu:D
yine arkadaşın dediği gibi yanımdan bir araba geçtiği zaman arabanın hızı kesiliyor hafif sapma yapıyor.
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |