![]() |
|
cam tavan güneşlikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sat onu sanroof'lusunu al kafan rahat olsun
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
gecmiş olsun ama karda buzda abs bi işe yaramaz arkadaslar.:) en basiti tv lerde görürsünüz cok lüx araçlar bile duramaz |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Teşekkürler. Kütahya-Eskişehir arasında düzgün bir şekilde ortalama 55km/saat hızla gidiyordum ama çok kötü kar fırtınası ve buzlu yoldaydım. Başka bir araç buzdan dolayı kayıp yol kenarındaki işaret levhalarına vurunca aracın sağ ön teker kopmuş, çekici çağırmış. Çekici de o aracı kurtarabilmek için uğraşırken yolu kapatmış. Ben olay yerine yaklaşınca kurtarıcının şoförü durmam için işaret yaptı, frene bastım,araç kayıyor, el frenini çektim hala kayıyor, araç durmuyor. Çekiciye veya şoföre vurmaktansa tarlaya uçalım dedim, direksiyonu sağa kırdım, yoldan çıkıp kara saplandım. Araçta ABS olsa, düzgün bir kış lastiği olsa karlı ve buzlu yollardan korkmam ama ABS yok, lastikler kötü, yolda da başka bir kazadan dolayı kapalı olunca durmam icap etti ama duramadım. Tekbaşına ABS buzlu yolda fayda etmez ama lasikler de çok önemli. Sağlık olsun. Buna da şükür. |
||
![]() |
||
|
Kardeşim, konuyu dağıttığım için özür dilerim. |
||
![]() |
||
ilicik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
sunroof olayı güzel ama sıkıntılı bişi bir arızada tavan döşemesi iniyor komple tavan içinde dolaşan teller raylar var komple,benim takılma oluyordu 250-300 tutar dediler,güzelliğine cok güzel ama masraflı bişi
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun , arkadaşlarıma katılıyorum bencede sonradan açılan sunrof sonradan su sızdırma vs. sorunlar çıkarabilir , sunroflu istediğiniz özelliklerde imkanınız varsa başka bir araç almanız daha iyi olacak.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |