|
306 Tıkanan su giderlerinin bakımı |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Egerkı sılecek motoru bozulduysa tamır olmaz ıse orjınalı bosch marka 250 lıra cıvarında oldugunu bılıyorum
Bende bu konuyu neden actım ??? Insanlar okuyup bılgılensın dıye ama sen okumussun gerekenı yapmamıssın Düzenleyen CeCoLi - 11 Ekim 2011 Saat 14:53 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rıca ederım kardesım. Fıskıyeler tıkalı ıse orjınalını takıp yenılemenı tavsıye ederım. Ucunu cok kurcaladınmı da bozuluyor suyu kotu atıyor. Cok pahalı bırsey olmasa gerek. Bırde hortumu takıp et bır yerde ezılıyor olmasın... Bu sefer motor bozulabılır Düzenleyen CeCoLi - 11 Ekim 2011 Saat 14:58 |
|
redline
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende size şimdi özel mesaj atmıştım fakat burdan cevaplamışsınız teşekkür ederim:) keşke zamanında yapsaydım yazın ağaç altında kaldıgında bi hayli tohum ve yaprak dökülmüş sanırım bosch marka silecek motoru çift fiyatımdır bu?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sılecek motoru 1 tanedır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyv Cem bilgi için çok teşekkür ederim...
|
|
redline
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öğrenmiş oldum teşekkür ederim
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende temizliyim cem abi 1 ara :) oraları temizlemedikmi silecek motorları yanıyomuş bide bizde fan kasetimi ne varmış onlar temizleniyomu onlarda sıkıntı yaratıyomuş zamanla
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 ara temızle bakalım. Olurda o 1 ara gelınce ye kadar sıleceklerın bozulursa oturur dusunursun uzun uzun. Hemen temızlesene ısın neee ??? Bu arada sadece sılecek tarafı degıl her ıkı tarafıda temızlemen lazım. Yoksa bu sefer kalorıfer motorune su gıder. Zaten konuda belırttım...
Onun harıcınde fan kasetı falan bılmıyorum ben. Oyle bırsey yok benım aracımda. Düzenleyen CeCoLi - 11 Ekim 2011 Saat 16:09 |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi çok soguk ya hafta sonu arkadaşın dükkanı var kaporta oraya gidiyoz ugraşıyoz işte ondan şettim :D
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sen bu havaya soguk dıyorsan kısın bıryerlerın donar o zaman Daha kışa coook var
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cem abi arabanın içi okadar piski bakasım gelmiyo havanında durumu iç acıcı dil yakatasımda yok bozulursa zaten seninkilerin bakımı yeni taşkında lipe dikmiş gözü bende motorları alırım zaten :d
|
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alternatifim oldugu için fazla aciliyet duymuyorum yani
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dogru soyluyorsun. Sende haklısın ne dıyelım Ersıne soyleyeyımde sahıp cıksın motorlarına Düzenleyen CeCoLi - 11 Ekim 2011 Saat 16:19 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende sıkıntı yok :))) daha yeni baktık oralara ne yaprak ne tohum mis gibi .... ara sıra bakımı yapmak gerekiyor...
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ersin abininkilerde olur sıkıntı yok aslında :)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ersın ben sahıp cık dıyorum sen ne dıyorsun Allah ın askına
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi iki gündür evde yatıyorum grip olmuşum:))) uykudan kalkar kalkmaz okudum yazdım tamam ayılına birdaha incelerim konuyu :))))))
|
|
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında şimdi gidip patlatsak ersin abinin arabayı ayıkamaz nasıl olsa :D
|
|
|
kenan_gul
1. Vites 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben arabayı yıkadım... kaputu actım orası dedi gbi cem abinin göl olmus.. sagdan soldan bi comak buldum kurcukladım.. :) aktı gitti.. eee tabi yaprak felanlar kaldı...onlari da hortumu sokup oraya su sıktım...itfafiye misali... ter temiz oldu... |
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
geçen gün baktım tertemizdi, paylaşım için çok teşekkürler abi çok yararlı
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |