![]() |
|
!!! ÖNEMLİ !!! Cruise Control takılması hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben taktırdım ılk denemeler normaldi sonra devreye girmemeye başladı fren müşürüm arızalı imiş şimdi sorunsuz kullanıyorum. şunu belirteyim aracınızda çakma xenon varsa onun yaydığı parazit cruize kontrolu devre dışı bırakabiliyor örnek selektör yapmak yada tünele girince farların devreye girmesi.
|
|||
2004 307XR 1.6 atiker
|
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
xenonların araçlarda bir çok arızasa sebep olduğu aşikar, ama artık dijital balastlı xenonlar var,balastların içinde ayrı bir koruma devresi var hiç bir şekilde arızaya sebep olmuyorlar,406 ve 407 lerde bir çok sıkıntıya sebep olmuştu xenonlar en son sökmek zorunda kalmıştım,araştırmalaım sonucu dijital balast kullanmaya başladım,hiç bir sıkıntı yaşamadım,yeni aracımda da aynı şekilde dijital balast kullanıyorum,hatta balastları super slim diye geçiyor, çok küçükler farların içine koyduk,kapağınıda kapattık hiç bir kesme delme işlemi olmadı :) şiddetle tavsiye ederim.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet çok hassas olduğunu bende duydum. sanırım adanada olabilir yanlış olmasın bir yol varmış manyetik dalga yüksek olduğu için devreden çıkıyormuş sanırım sebebide yolun altından geçen büyük elektrik kablolarıymış.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
togi73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Benim diğer kullandığım araçda cruise control var. Ancak cruise control hem frene hem gaza basınca deaktif oluyor .Birde cruise kontrol kolunda ileri geri yaparak giderken hızı arttırıp düşürebiliyorsunuz. Zaten cruise ne zaman açılır son viteste giderken hızı sabitlemek için. Şimdi 100-120 km gibi giderken niye debriyaja basalım. Ani birşeyde ilk frene basarız sonra debriyaja. Dolayısıyla hiç denemediğim için bişi söyleyemem debriyaja basınca deaktif oluyormu. Tek bildiğim sonradan takılan cruise control sistemlerinde bu saydıklarım oluyorsa bence 140-150tl hiç durmadan taktırılması gerekir.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
debriyaja basıncada deaktif olması lazım.
hatta yanılmıyorsam manuel vitesler için 4. vites 50 km hızdan sonra açılabiliyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Doğru biliyorsunuz. Bende aracıma taktırdım ve gayet memnunum. Debriyaj ve Fren sistemi anında devreden çıkarıyor. Çıkmasını istemeyenler içinse Pause tuşu mevcut. Anlık olarak devreden çıkarıyor ve tekrar bastığınızda, pause tuşuna basmadan önce hafızaya aldığınız hıza ulaşıyor tekrardan. Ayrıca bu cihazın sorunlu olduğunu düşünmek yanlış olur. Çünkü cihazın bütün altyapısını araca kurmuş Peugeot firması ve sadece kolu takmamış artı para alabilmek için. Servis benim yanımda sistemi monte etti ve yaptığı tek şey kolu yuvasına oturtmaktı. |
|||
![]() |
|||
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
||
sizin için masrafı ne kadar oldu acaba söyleyebilirmisiniz |
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
kol 100 lira: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-peugeot-criuse-control-132738608/detay/
işlem 20 lira ile 30 lira arası pp2000 kullanan heryerde yaptırabilirsin |
|||
307 xsi 2.0 petrol
|
|||
![]() |
|||
al_pacino ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı al_pacino
||
merhabalar,
pejo 207 aracıma uygulamak istiyorum parçayı servisten mi temin etmeliyiz yoksa internetten de alabilir miyiz? bir de bunu taktırabileceğimiz önereceğiniz yer var mı İstanbul'da? fiyatlarını da belirtebilir misiniz? saygılar
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |