![]() |
|
17 jant aldım,kargo kaç para tutar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kendi resimlerinide koyarsın inşallah , bakalım nasıl duracak senin arabanda
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantlar cuma günü kargoya verilcek cumartesi elimde olur pazar günü takdırsam akşamına ekklerim fotoları inşallah....
bugun gittim lastikciye 205 40 17 sorun yaratmaz dedi,ama 45 alırsan yaratır dedi.. tam 10 tane lastikciye girdim ANKARA kazımkarabekir caddesinde 10uda sıkıntı yaratmaz sürtmez dedi...
|
|
![]() |
|
ET 16-ET25 NEDİR Kİ ?
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
ofset değeridir . jantın içeri veya dışarı doğru duruşu bu değerlere bağılıdır.cecolide bilgi vermişti yukarda .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
hmmm tamam arkadaşlar sagolun,bakın sayenizde yeni bişeyler ögrendim :) tşk ler tüm arkadaşlara.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Dostum %9milyon 205 45 17 sürtme yapacaktır. 205 40 17'de ise spor yay var ise biraz daha iyidir. Ama 45 kesinlikle ve kesinlikle olmaz dostum. Arkalar herneyse de önlere en azından flanşa o kadar para verene kadar (ve hiç güvenli değildir) dablumbazı iyi bi kaportacıya ayarlattırabilirsin. 205x40x17 194x45x16 195x50x15 gerisi gelmez...
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
195 max. degerdır 206 için birde kargo yerıne otobuse verseydı hem daha cabuk hemde 20 liraya gelırdı lastıklerın
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
benım aracda ne yay var ne baska bısey 195 ucu ucuna denk geldı ılk taktıgımızda davlumbaza surtme yaptı davlumbazı bıraz duzlttık kaldırdık duzeldı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
kardeşim senin ki hdı motor daha agırdır belki ondandır yani.. bende 1.4 şu an 3.5 cm eıbach yay var 14 lastikle bile parmagım giriyo lastikle davlumbaz arasına.
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
14 lastıkle parmak gırmesı normal degıl cunku yanagın kalındır kesın 65dir en az
|
|
![]() |
|
65 EVETTT.
AMA 3 PARMAGIM GİRİYO NERDEYSE.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
benım suan bıle kafa gırecek durumda :D:D:D:D ama araca yuk bındıgınde surtme yapıyordu ıste bılmıyorum neden yaptı belkı davlumbazın vıdaları cıkmıs bıraz ınmısde olabılır duzelttıkden sonra hıc bı temas olmadı tabı dedıgım yer lastıklerın uzerı :):) kenarlara parmak gırmıyo zaten
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 01 Nisan 2011 Saat 01:37 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ben jantları taktırırım denerim eger sürterse 40 yanakda gider davlumbazı ayarlatırım. olmadı bi hal çaresine bakarız be ustam :)
Düzenleyen facemelowe - 01 Nisan 2011 Saat 12:26 |
|
![]() |
|
inşallah davlumbaz işi ucuz bişeye maal olur.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
http://www.artvinticaret.com/content17/Lastik-Jant-Hesaplama
bu adrese gir ve orjinal lastik ebatlarını altınada aldığın lastik ebatlarını yaz çapında nekadar büyüme olur görürsün ona göre karar verirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hmm gördüm degerleri
|
|
![]() |
|
205 45 17 almayım yani öylemi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |