![]() |
|
satmaktan vazgeçilmek üzere olan 195*50*15 lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cem abi ozaman sana benim lastiklerden tavsiye ediyorum (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ben su kanallılar gibi tutacağını sanmıyorum ama çok yumuşak olduğunu duymuştum. bu yüzden iyi yol tutar demişlerdi. görüntü bakımında şık bi lastik akşam gidip bi bakayım . benim lastikler güncel :))
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
evt yumuşak lastik ama yagmurda tam bir fiyasko. tecrübe edilmiştir arkadaşlar
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
vazgeç deli gönül diyorsun yani dinoco :)) tecrübeye saygım sonsuzdur.
|
|||
![]() |
|||
||
evt abi sinir hastası eder adamı v tipi lastik toyo o tip lastik üretenlerin içinde en iyisidir. bunuda kullandık buda diğerlerine göre en iyisi oldugu haldee ... :) tşk ediyorum
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
selamlar benimde aracıma babam bugun lastık almış 4 adet bana sormadan 185 55 15 almış eğer
senin lastıklerinde sıfırdan farksızda benmkı gibi takas yapabılırz
pirelli marka 185 55 15 500 kılometre yaptım daha sıfırdan hiçö farkı yok
|
|||
![]() |
|||
||
Fena Değil Doğrusu Bende Bu Modelden Çok İstiyorum CeCoLii m biliyordu Kısmet Olmadı ...
Ama Şimdiki Kullandığım Lastikler 10 Üzerinden 10 u Hak Ediyor. Kardeşim Kankam CeCoLii me Sonsuz Teşekkür Ederim |
|||
![]() |
|||
||
sendekı nokıan İ3... nokıan V zaten konusunda cıddı basarılı haklısın :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |