![]() |
|
satmaktan vazgeçilmek üzere olan 195*50*15 lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cem abi ozaman sana benim lastiklerden tavsiye ediyorum (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ben su kanallılar gibi tutacağını sanmıyorum ama çok yumuşak olduğunu duymuştum. bu yüzden iyi yol tutar demişlerdi. görüntü bakımında şık bi lastik akşam gidip bi bakayım . benim lastikler güncel :))
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
evt yumuşak lastik ama yagmurda tam bir fiyasko. tecrübe edilmiştir arkadaşlar
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
vazgeç deli gönül diyorsun yani dinoco :)) tecrübeye saygım sonsuzdur.
|
|||
![]() |
|||
||
evt abi sinir hastası eder adamı v tipi lastik toyo o tip lastik üretenlerin içinde en iyisidir. bunuda kullandık buda diğerlerine göre en iyisi oldugu haldee ... :) tşk ediyorum
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
selamlar benimde aracıma babam bugun lastık almış 4 adet bana sormadan 185 55 15 almış eğer
senin lastıklerinde sıfırdan farksızda benmkı gibi takas yapabılırz
pirelli marka 185 55 15 500 kılometre yaptım daha sıfırdan hiçö farkı yok
|
|||
![]() |
|||
||
Fena Değil Doğrusu Bende Bu Modelden Çok İstiyorum CeCoLii m biliyordu Kısmet Olmadı ...
Ama Şimdiki Kullandığım Lastikler 10 Üzerinden 10 u Hak Ediyor. Kardeşim Kankam CeCoLii me Sonsuz Teşekkür Ederim |
|||
![]() |
|||
||
sendekı nokıan İ3... nokıan V zaten konusunda cıddı basarılı haklısın :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |