![]() |
|
Lastiklere Nitrojen gazı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nitrojen gazını nerde basıyorlar arkadaşlar. petrol istasyonlarında normal hava var bildiğim kadarıyla. bir de her lastiğe basılıyor değil mi? yeni lastik almaya gerek yok...
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Servislerde vardir. Petrol istasyonlarinda olacagini sanmiyorum. Evet her lastige vurabilirler yeter ki cebinde paran olsun ![]() |
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bedava nıtrojen varmı yaaa :)))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
cecoli yoksa afiyatını söyle kardeşim gülmene gerek yok hacı. yeni üyeyiz yeni öğreniyoruz.
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
emın ol bılseydım soylerdım :)) hıc ılgılenmedıgım bır konu... bırılerı yazarsa bende senın gıbı ogrenmıs olacagım ıste
![]() |
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
|
arkadaşlar nitrojen bedava
hani cem karacanın bir şarkısında hava bedava, su bedava, diyor ya aynen!!! şimdi lastikcilerde bir alet ortam havasının içerisinden azotu ayırıp depoluyor sonrada lastiklere basıyor bu kadar bizim buralarda lastik başına 5tl |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Lastik basina 5 tl diyorsunuz ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 24 Şubat 2011 Saat 23:36 |
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
|
Eğer kendi başına havadan azotu ayırıp lastiklerine basabiliyorsan bedava!!! |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
sırf denemıs olmak ıcın bende deneyecegım ama barız bır fark olacagını dusunmuyorum.
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
bende geçenlerde bi petrol ofisiydi sanırım çiftlik kavşağını geçer geçmez sağda ki benzinlikte gördüm 1 lira mı 3 lira mı ne öyle bişey yazıyordu galiba hiç bilmediğim için çekindim bende
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |