![]() |
|
Ehliyetsizim,Az daha polise yakalanıyordum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
haklısın abi ama inşallah iyi bir mesleğim olur
|
||
![]() |
||
|
yaşıtız sende xr var hem de siyah ne şeklin vardır ama :)) ben 106da siyah renge hastayım bi de xslere daha çok hastayım
![]() |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Profilinde gözüken arabaysa, durdurup ehliyet-ruhsat sorma ihtimalleri daha yüksek yalnız haberin olsun..
![]() |
||
![]() |
||
|
yok o değil skoda fabia 2011 abi :)) o olsa gezılır mı hiç
![]() bugün yine akıllanmadım daha önce trafiğe çıkmamıştım kalabalık bi trafiğe cıktım hıc sorun yaşamadım ne fren ne bişi sinyalini verince rahat oluyor herşey abilerim
![]() |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
Evet bu gün bi piyasa yaptım okulda kızlar şekil A daki gibi :O :O 1 tur 1 tur Bulunduğumuz mahallede tofaş hastalığı olduğundan kızcağızlar farklı araba peşindeler :P ister istemez kolların kabarıyor :) darısı sana inş :D |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
bende sıfır fabia var minii cooper gibi googleden yaz kardeşim bi gör siyah renk bi de okula gidicem lise 3 teyim okulda ünlü oldum arabayla cektıgım video sayesinde
![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
siz war ya :)))))) ahh ahh nerde lise yıllarım :D gıden gerı gelmıyor yasınızın degerını bılın ama dıkkatlı olun kızlara hava atayım derken ben gıbı gıdıp duvara toslamayın rezıl olursunuz valla :d
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |