![]() |
|
BİM Market Promosyonu Navigasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
onu alırken pc masası gördüm babamı aradım onun ihtiyacı vardı al dedi onu da aldım 79liraya hem masa hem sandelye /adamları zengin ettik:))tekrardan teşekkür ederim hayırlı işler oldu sayende
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
dediğim gibi birbirimize en ufak yardımlarımız dokunuyorsa ne mutlu bize PUG kardeşliği böyle olmalı bence |
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
DOKUNUYO TABİKİ A BİDE FİYATLAR UCUZ OLSA :)
![]() |
|||
![]() |
|||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
||
Ben NEXT marka navigasyon cihazı kullanıyorum,hem servis desteği hemde haritası başarsoft,satış sonrası ismini veremeyeceğim bir forum sitesinde dakik cevap alabilirsiniz sıkıntınız olursa.ayrıca firma yetkilide çok yardımcı oluyor. |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |